WoW A başlamayı düşünüyorumbeyler bu günlerde metin2 tarzı ama içinde potansiyel lamer bulundurmayan bi oyuna bakıyım dedim knight kaşarlanmış artık o olmaz metin2 yi salla wow iyi dediler. son çıkan wow cataclysm galiba
Konu RütbesizNefer tarafından açılmış, 251 kişi tarafından görüntülenip, 6 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
WoW A başlamayı düşünüyorum konusundaki toplam yorum: 6, okunma sayısı: 251. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2009
Üye numarası: #349168 Yer: Victory Village
Karma etkisi: 9384
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 938136
|
beyler bu günlerde metin2 tarzı ama içinde potansiyel lamer bulundurmayan bi oyuna bakıyım dedim knight kaşarlanmış artık o olmaz metin2 yi salla wow iyi dediler. son çıkan wow cataclysm galiba onu direk paket halinde alsam d&r kursam oynayabilirmiyim ek paket bu sanırsam bi sıkıntı olurmu . fiyatı nedir başka bir yerden alabilirmiyim uygun bi şekilde.
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=491646 Son olarak alışmak ve oyunu kavramak çok uzun sürer diye korkuyorum . ingilizcem yurtdışında büyüdüğümden çok iyi . |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2007
Üye numarası: #107156 Yer: w@rd0m.org
Karma etkisi: 1963
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 195743
|
Alıntı:
Knight oynanmaz diyor herkez ama yabancıların takıldığı carnac-west serveri gayet güzel kaşarlanmamış tek server ama türklere giriş izni yok program aracılığıyla girebilirsiniz araştırın. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2010
Üye numarası: #430584 Yer: Lan Game?
Karma etkisi: 973
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 96832
|
Vallahi bu yabancılar oynamayı biliyor..
Zevk alarak oynuyor adamlar.. Hileymiş yok hfymiş peh.. Rutbesiz , kardeşim benim bildiğimde Wow paralı oynanıyordu.. Kardeşim Warcraft 3 oynuyor , Garena üzerinden. Onu önerebilirim.. Ücretsiz. ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2010
Üye numarası: #460568
Karma etkisi: 1255
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 125397
|
rütbesiz nefer, ingilizcen iyiyse korkma zaten oyunda adam gibi item yapmak için iyi ingilizce gerekiyor. çünkü her bossun tekniği farklı, oyuna alışman 2-3 ay sürebilir. level kasmak da knight gibi degildir daha kolaydır. zor olan şeyler raidler, boss kesme vs. çünkü guildle gidiyorsun 30-40 kişi...
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2009
Üye numarası: #349168 Yer: Victory Village
Karma etkisi: 9384
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 938136
|
Shoq, aga yok ben para verip wow açıcam kafaya koydum
Cerrahpaşada 2 sene yoruldum bu sene umrumda değil kolaymış zaten . Wowa başlıyıcam ![]() Gotownedbyme, sende cataclysm varmı aga ? en son çıkan o galiba . cataclysmi dr den alsam açıp oynayabilirmiyim direk ? |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2011
Üye numarası: #548773 Yer: Kocaeli
Karma etkisi: 525
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 52482
|
Wow oyununda gidip ilk olarak oyunu parayla al derim çünkü çarın calındıgında o aldığın oyunda bir numara var onunla çarını geri alabiliyorsun. ilk kurulumu parayla al zaten oyun cok büyük 1 senede oyunu tam anlamıyla öğrenirsin zaten oyundaki 1 haritadan diğer haritaya geçmek aylar sürüyor
sanırsam parayla aldıgın oyunda 60 lvle kadar geliyorsun. ondan sonra güncelleme veya başka bir paketle devam ediyorsun sanırım ... |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jul 2011
Üye numarası: #553407 Yer: İzmir
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Öncelikle WoW'un ilk paketini almalısın.Bildiğim kadarıyla direk Cataclysm yüklemeye çalışmakla olmuyor.Evet, WoW paralı oynanıyor.Ayriyetten 0 Lag ve 3 Haftada 85 Level olma gibi olanakları vardır.Yani kasmak çokta zor değildir.Fiyat olarak aylık 13 Euro'dur.
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| YarasaWar 44... | MuRaTTK | Genel | 918 | 05-09-2011 22:22 |
| Laptop Almayı Düşünüyorum [ Tavsiyeleriniz ] | Time4Revenge | Donanım | 19 | 27-02-2010 23:42 |
| Şimdi Sadece Fenerbahçe’yi Düşünüyorum | Elvis | Fenerbahçe - Galatasaray | 2 | 05-01-2008 18:30 |
| Evlenmeyi Düşünüyorum Sizce???? | BaRaN__22 | Geyik | 39 | 08-11-2005 22:59 |
|
|