WoW ve Windows 7Selamlar, Bazı WoW forumlarında okumuştum, Win7'de WoW sağlıklı çalışmıyor diye. Win 7 üzerinde WoW oynayan memnun kalan var mı?
Konu murder tarafından açılmış, 1062 kişi tarafından görüntülenip, 7 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
WoW ve Windows 7 konusundaki toplam yorum: 7, okunma sayısı: 1062. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #7810
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 14
|
Selamlar,
Bazı WoW forumlarında okumuştum, Win7'de WoW sağlıklı çalışmıyor diye. Win 7 üzerinde WoW oynayan memnun kalan var mı? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Sinema Bölümü Editörü
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2008
Üye numarası: #190990 Yer: İstanbul-Kocaeli``
Karma etkisi: 42068
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4205576
|
Diğer oyunlarda yaptığı gibi ekran yarım /:
ßu arada, Windows 7 de nasıl çözeriz bu durumu.. bilen var mı ? ![]() Edit: kesik ekran sorunu çözdüm.. isteyen arkadaşlara yardımcı olmaya çalışırım .Düzenleyen Strawberry Fields : 06-12-2009 at 00:12. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #7810
![]() Karma: 14
|
o sorun haricinde problemsiz oynayabiliyor musun? format atmayı planlıyorum win7 kuracam buna bağlı olarak
hem win7 hem wow kurmak 2 gün alır yoksa ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Sinema Bölümü Editörü
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2008
Üye numarası: #190990 Yer: İstanbul-Kocaeli``
Karma etkisi: 42068
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4205576
|
O konuda bilgi veremem. patchleri yüklemedim henüz.
sorun olacağını zannetmiyorum . |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Dec 2009
Üye numarası: #404498
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: -5892
|
Windows7 de WoW sorunsuz çalışıyor gönül rahatlığı ile kurabilirsin hatta Vistaya göre daha yüksek fps alıyorsunuz oyunda. Ama wow artık bitti
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2009
Üye numarası: #320031 Yer: İstanbul - Wien
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1255126
|
Hangi Server ?
Executus Ally Pally ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Feb 2010
Üye numarası: #425104
![]() Karma: 10
|
Kesik ekran sorunu Ekran karti driverlarinin son yamalari ile duzeltilebiliyor. Yinede duzelmedi diyorsaniz Regeditden Hkey Local Machine bolumunden Oyununuzla ilgili klasorun icerisinde ekran cozunurlugu ile ilgili bi ayar anahtari vardir. Bu anahtari masaustunuzde kullandiginiz ekran cozunurlugune gore ayarlarsaniz sorun cozulmus olur. Wow bitti kismina gelirsek bence oyun yeni basliyor
ewet konunun icine birazcik su katilmis olabilir ama Blizzard bu ne yapacagi belli olmuyor... Arthas OLDU yasasin yeni Lich King BOLVAR ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jul 2010
Üye numarası: #467412
![]() Karma: 10