www.ozurbekliyorum.com // ermenilerden!Geçmişte ve günümüzde, bir çok zalim tarafından zulme maruz kalan Türkler ve Osmanlılar adına, bunları yapanların ve bu zulümlere göz yumanların özür dilemesi gerektiğini düşünüyorum. Bu vahşetlere göz yumamayacağımı belirtiyor,
Konu gokcag tarafından açılmış, 279 kişi tarafından görüntülenip, 1 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
www.ozurbekliyorum.com // ermenilerden! konusundaki toplam yorum: 1, okunma sayısı: 279. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Apr 2008
Üye numarası: #214847
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1865
|
"Geçmişte ve günümüzde, bir çok zalim tarafından zulme maruz kalan Türkler ve Osmanlılar adına, bunları yapanların ve bu zulümlere göz yumanların özür dilemesi gerektiğini düşünüyorum.
Bu vahşetlere göz yumamayacağımı belirtiyor, tüm Türk Dünyası adına, bir Türk olarak özür bekliyorum! Mustafa Kemal Atatürk; “Binlerce çaresiz ve suçsuz ana ve çocukları işkenceyle öldürmüşlerdi. Tarihte benzeri görülmemiş olan bu vahşeti yapan Ermenilerdi”, s.260-261, Nutuk." Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=253910 Yazısıyla Ermenilerin özür dilemesi gerektiğini savunan imka kampayasına ait web sitesi. Şu anda en fazla katılımın sağlandığı site ve 115.000'i geçmiş durumda. İnşallah milyonları da bulur.. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Apr 2008
Üye numarası: #214847
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1865