Xp kapanırken Hard disk ProblemiSlm arkadaslar Ben xp kullanıyorum ve bilgisayarımı her kapattığımda hard disk 3 kere durup durup calsıyor (yanı eskı anlamda kafa atıo ) sonra komple kapanıo bılıgısayar. Bunu nasıl giderebilirim ve
Konu bymeto38 tarafından açılmış, 131 kişi tarafından görüntülenip, 4 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Xp kapanırken Hard disk Problemi konusundaki toplam yorum: 4, okunma sayısı: 131. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jan 2009
Üye numarası: #306832 Yer: KAYSERİ
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Slm arkadaslar Ben xp kullanıyorum ve bilgisayarımı her kapattığımda hard disk 3 kere durup durup calsıyor (yanı eskı anlamda kafa atıo ) sonra komple kapanıo bılıgısayar. Bunu nasıl giderebilirim ve neyden kaynaklana bilir ?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2011
Üye numarası: #530474
|
kardeş hard diskin gidici gibi ses çıkarıyor mu çalışırken peki harddiskin ?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2007
Üye numarası: #156645 Yer: Bursa
Karma etkisi: 185
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 18002
|
HDD in ide mi sata mı? bana sata lı HDD gibi geliyor.kablo sorunu gibi geliyor.İyisinden sata kalosu kullan.kablo temas sorunu halinde hiç windowsu açamazda olursa şaşma.
2- Hdd de kötü sektörler olabilir.eski ise Hdd format atabiliyorsan Pc ni komple formatlayabilirim dersen, Low Level format olayını yap.Hdd fabrika haline yaklaşır.( low level format prog. google amca da arat bulursun ve nasıl kullanılacağıda ŞU Tavsiyemdir verilerini kesinlikle yedekle. Bölünmüş C -D -F ... olanların hepsine tekmiş gibi formatlar !!!) |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jan 2009
Üye numarası: #306832 Yer: KAYSERİ
|
saol kardeşim teşekkürler
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #70654 Yer: Ankara
Karma etkisi: 14179
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1417002
|
Kafa atan Harddisk bilgisayarı boot bile etmez.
elektriksel bir problem var bence ve tahmin ediyorumki IDE harddiskiniz var. elektriksel problemler idelerde sataya nazaran daha çok gözükür. bağlantılarınızı kontrol edin power'ınızı kontrol edin. kasa içerisindeki tüm kabloları değiştirin elektriğik kaçağı varmı onu kontrol edip ölçün. |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Hard Disk Sentinel Professional v3.30 Multilingual |Katılımsız |Silent Install | dryusufbal | Programlar | 0 | 01-10-2010 20:07 |
| Hard Disk Sentinel Pro v3.0 Build 3736 | chipkhan | Programlar | 1 | 25-09-2010 11:58 |
| Hard Disk Sentinel Pro 3.10 Build 3755 Multilanguage | madeinheaven | Programlar | 0 | 14-03-2010 19:39 |
| Paragon Hard Disk Manager 2010 Pro & CD based on WinPE-FOSI | madeinheaven | Programlar | 0 | 13-03-2010 19:36 |
|
|