xp kurulum similasyonu kesinlikle tavsıyexp Simülâsyonu sayesinde, XP kurulum( ve formatlama) sürecini sorunsuzca deneyebilir, öğrenebilirsiniz. Bu işlemi bilmeyen kullanıcıların yanısıra, bilgisayar parçası/donanımı satan iş yerleri de, bu Simülâsyon yardımıyla müşterilerine bilgisayar formatlama ve işletim
Konu bambam11 tarafından açılmış, 446 kişi tarafından görüntülenip, 1 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
xp kurulum similasyonu kesinlikle tavsıye konusundaki toplam yorum: 1, okunma sayısı: 446. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Dec 2005
Üye numarası: #42940
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 11
|
xp Simülâsyonu sayesinde, XP kurulum( ve formatlama) sürecini sorunsuzca deneyebilir, öğrenebilirsiniz.
Bu işlemi bilmeyen kullanıcıların yanısıra, bilgisayar parçası/donanımı satan iş yerleri de, bu Simülâsyon yardımıyla müşterilerine bilgisayar formatlama ve işletim sistemi kurma sürecini rahatlıkla öğretebilir, bu konuda denemeler yaptırabilirler. Not: Simülâsyon dili İngilizcedir [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] __________________ ey İstanbul! ne kaldı alacağın benden…neye yarar tüm sokakların boş şimdi o yokken… onu benden aldın!...sana yenildim bir günahkar yüzünden…verme istemem!..bırak!...üstü kalsın!...alacağım yok senden! |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2006
Üye numarası: #57519
Karma etkisi: 7
![]() Karma: 27