XP System 32 Dosyası İle İlgiliSelam arkadaşlar...şimdi ben şunu öğrenmek istiyorum; ben pc ye format attıktan sonra..açılmayan bazı siteler için örn;youtube,v.s..engellenmiş olan siteler için..C:\WINDOWS\system32\drivers\etc..yolunda yer alan etc dosyası içinde değişikliler yaptım...ve youtube v.s engellei siteler4e
Konu demircan256 tarafından açılmış, 270 kişi tarafından görüntülenip, 3 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
XP System 32 Dosyası İle İlgili konusundaki toplam yorum: 3, okunma sayısı: 270. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2010
Üye numarası: #472927
Karma etkisi: 58
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5606
|
Selam arkadaşlar...şimdi ben şunu öğrenmek istiyorum; ben pc ye format attıktan sonra..açılmayan bazı siteler için örn;youtube,v.s..engellenmiş olan siteler için..C:\WINDOWS\system32\drivers\etc..yolunda yer alan etc dosyası içinde değişikliler yaptım...ve youtube v.s engellei siteler4e girş yapmaya başladım...daha dün msn'i sağ alt köşeye indirdiğimde sağ tıklayıp açmam gerekirken açılmamaya başladı..onuda araştırdım ve onunda
65.54.239.80 messenger.hotmail.com 65.54.239.80 dp.msnmessenger.akadns.net şu kodları bulup o sayfaya ekleyip kaydettim..ve msn deki sorunda kalktı... şimdi takıldığım konu;acaba system dosyasında yaptığım değişiklikler bilgisayarıma zarar vermeye başlarmı acaba...şimdi olmazsada yakın bir zamanda ne gibi sorunlar olur...son olarak o dosyayı ilk günkü haline nasıl getirebilirim... Kaynak: [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] saygılar... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2007
Üye numarası: #153443 Yer: ist.
Karma etkisi: 53013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5300013
|
hiçbir zararı olmaz. yazılımsal ( sistem çökmesi ,windows yavaşlaması vs vs ) ,
bunlar önemli değildir. önemli olan. donanımsal arıza çıkmamasıdır. sizde hiçbir sorun olmaz... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Cool Üye
|
Sidar hocam eyw..teşekkür ederim hemde 2 defa...hem yardım hem hız bakımından...emeğine sağlık.
Edit : peki son olarak...şu olayı yaptığımda explorerda youtube..v.s sitelere giriyorum ancak mozillada girmiyor..bunun için ne yapmam gerek bilginiz varmı acaba ? |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Cool Üye
|
yokmu bu konuda bilgisi olan başka arkadaşlar...
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|