XP Windows Orijinal Aktivasyon | 3 MB Yenihttp://img4.immage.de/17053lll.png Windows XP Orijinal Aktivasyon | 3 MB Windows XP ev pc, kurumsal masaüstü ve dizüstü bilgisayarlar, vb içeren kişisel bilgisayarlar için Microsoft şirketi tarafından geliştirilen işletim sistemlerinden biridir ..
Konu merli tarafından açılmış, 397 kişi tarafından görüntülenip, 1 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
XP Windows Orijinal Aktivasyon | 3 MB Yeni konusundaki toplam yorum: 1, okunma sayısı: 397. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2011
Üye numarası: #531343
Karma etkisi: 1937
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 193315
|
![]() Windows XP Orijinal Aktivasyon | 3 MB Windows XP ev pc, kurumsal masaüstü ve dizüstü bilgisayarlar, vb içeren kişisel bilgisayarlar için Microsoft şirketi tarafından geliştirilen işletim sistemlerinden biridir .. Ad XP deneyimlerinden kısaltmasıdır. Windows XP'nin 2 büyük sürümleri ev kullanıcıları için tasarlanan Home Edition, iş ve güç kullanıcıları için tasarlanmış Professional Edition vardır. Windows XP Tablet PC Edition özellikle notebook / dizüstü bilgisayarlar için tasarlanmış tablet PC'ler çağırdı. Windows XP Starter Edition Tayland, Türkiye, Malezya, Endonezya, Rusya, Hindistan, Kolombiya, Brezilya, Arjantin, Peru, Bolivya, Şili, Meksika, Ekvador, Uruguay ve Venezuela'da Windows XP mevcut düşük maliyetle sürümüdür. Yüklemek Notlar WinRar Yazılımı ile 1) ayıklayın. Rar dosyasını 2) çalıştırın. Exe dosyası 3) Install tıklayın 4) Bana dosyasını görüntüleme Oku 5) Tamam! takip Adımlar 1. Kayıt VE OLMAYAN yeniden başlatmadan ziyaret Microsoft.com çalıştırmak için Yükle'yi tıklayın Sadece orijinal kopyasını emin olun. hala dont u ise Testi (Test tıklayın) Microsoft Genuine Advantage Diagnostic Tool.exe dahil kullanarak, inan 2. Şimdi indirin ve kurun Güncellemeler, IE7, WMP11 gibi tüm Micrsoft yazılımları, Windows Defender Orijinal XP Kullanıcı eğer herhangi bir sorun olmadan! Tarafımdan denenmiştir.. Not: indirmeden önce antinizi devre dışı bırakın.. yoksa virüs diye siler güvenmeyen indirmesin Kaynak: [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] ![]() Kod:
http://www.wupload.com/file/1042037/XP_GA.rar ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2009
Üye numarası: #337160 Yer: Artvin
Karma etkisi: 576
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 57324
|
Emeğine Sağlık Ancak.
Direkt Siteden girip indirmeye çalıştım. Sorry, this file has been removed diyor. özelden link atarmısın? |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| [FS] Microsoft Windows XP Professional SP3 September 2010 RELEASE2 | yennhi | Os Download | 0 | 23-09-2010 22:18 |
| Windows 8 | +Zafer | Wardom Haberler | 2 | 11-11-2009 22:50 |
| 1161 adet .dll (3-3) Dosyasının açıklaması | FOXHOUND | Donanım | 0 | 19-09-2009 18:39 |
| AutoPatcher 2003 June 2007 | fmetin | İşletim Sistemleri | 0 | 06-07-2007 20:33 |
|
|