Yalovadan sabİha gÖkÇene nasil gİdİlİr...Arkdaşlar şu anda yalovadayım... Sabiha Gökçen e gitmem gerek... Özel arabam var... Ama otopark ücretinden korktuğum için onunla gitmek istemiyorum... Pegasus tan biletliyim onların ücretsiz otoprkı varmış ama sitelerinde tamirat
Konu alpi_09 tarafından açılmış, 655 kişi tarafından görüntülenip, 3 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Yalovadan sabİha gÖkÇene nasil gİdİlİr... konusundaki toplam yorum: 3, okunma sayısı: 655. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
En Agresif Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2006
Üye numarası: #66357 Yer: AYDIN
Karma etkisi: 26968
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2695061
|
Arkdaşlar şu anda yalovadayım...
Sabiha Gökçen e gitmem gerek... Özel arabam var... Ama otopark ücretinden korktuğum için onunla gitmek istemiyorum... Pegasus tan biletliyim onların ücretsiz otoprkı varmış ama sitelerinde tamirat var yazıyor... Deniz otobüsü ile pendiğe geçicem... Oradan sonra otobülemi gideyim taksiylemi gideyim... Yada başka bilgisi olan varsa yardım ederse sevinrim... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2005
Üye numarası: #32663 Yer: kayıplarda.....
Karma etkisi: 31001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3098649
|
Taksiyle gitmen daha mantıklı zaten havaalanı pendik-kurtköyde
![]() İyi uçuşlar |
|
|
|
|
|
#3 |
|
En Agresif Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2006
Üye numarası: #66357 Yer: AYDIN
Karma etkisi: 26968
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2695061
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #48467 Yer: den göğe kadar KARŞIYAKA
Karma etkisi: 1950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 194161
|
Arabayı bırakın
kocaelinden çift saatlerde servis var havalimanına ordan gidebilirsiniz 15 tl olması lazım |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| PSPYE NASIL OYUN YUKLENIR ( Anlatım içerde..!) | E-SYSTEM | Oyun Konsolları | 1 | 14-07-2008 06:50 |
| web sitelere nasil cok hit yapilir ? lütfen yardim | spartakus5 | Web Hacking ve Güvenlik | 0 | 10-01-2007 14:18 |
| remote sql injection nasil yapipir ? | spartakus5 | Web Hacking ve Güvenlik | 1 | 10-01-2007 13:45 |
|
|