yalvarırım ALLAH rızası için yardım edinben üniversitenin yurdunda kalmaktayım bu seneye kadar internetle hiç bir sorunum yoktu ama bu sene internete kısıtlamalar getirdiler ana makina da proxy server kurulu interneti proxy olarak dağıtmakta bu sene
Konu cyprus38 tarafından açılmış, 603 kişi tarafından görüntülenip, 5 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
yalvarırım ALLAH rızası için yardım edin konusundaki toplam yorum: 5, okunma sayısı: 603. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Dec 2008
Üye numarası: #290413
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
ben üniversitenin yurdunda kalmaktayım bu seneye kadar internetle hiç bir sorunum yoktu
ama bu sene internete kısıtlamalar getirdiler ana makina da proxy server kurulu interneti proxy olarak dağıtmakta bu sene hem online oyunların(knight online-wow) portlarını kapattılar hemde download a bandwth limiti koydular Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=247104 download hızı pc başına max 30kb/sn bu sorunları bir şekilde çözebilirmiyim lütfen yardımcı olun (portları açamıyacağımı düşünüyorum ama bu download limitini aşabilecek bilgilerin sizde olduğunu umuyorum) internette aramadığım yol yöntem kalmadı artık son çare siz kaldınız şimdiden allah razı olsun ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Dec 2008
Üye numarası: #290443
|
kardeş üzgünüm senin için yapacak bişey yok sanrım . mecburen elindeki imkanlarda sanal alemde gezeceksin .
) |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: May 2006
Üye numarası: #66890
|
Sanırım bende aynı okuldayım bıraz uğrasırsan ufak açıklar var kendın bulursan daha iyi olur diye düşünüyorum
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #9764
Karma etkisi: 74861
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 7480058
|
Malesef sorumlu kişiyi kafalamaktan başka yolunuz yok...
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2008
Üye numarası: #191345 Yer: Gönüldendir Şikayet....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 798113
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2009
Üye numarası: #380249
|
s.a kardeş yorumların hepsini okudum yorum yazan arkadaşlar hepsi sallamışlar?
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=247104 bir konu hakında bilginiz yoksa yorum yapmayın arkadaşlar insaları yanlış yünlendirmiş oluyorsunuz oyüzden bilginizi yazın. sorunun şu ısa server kurulu oldugu için download yapamazsın sistem yöneticisi izin vermez bütün imkanlarınızı kısıtliyor o yüzden ona engel olamazsın bi çözümde bulamazsın eyer bir çözümmü varsa oda sisteme bakan kişi kafaya alacaksın...kolay gelsin |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|