Yanlış Anlamayın : Savaş ve Amerika Konusunda...Yaklaşık 3 seneden beri Iraktaki Savaş Gündemi İle Ugraşıyoruz.... Savaşa Hayır dedik. Ama Türkiye'de Irak a girelim Musula Dalalım diyen kitle, bu gün olanlara karşı haklılıgımızı görüyor.... Şu an İran'
Konu @51m©@n tarafından açılmış, 503 kişi tarafından görüntülenip, 5 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Yanlış Anlamayın : Savaş ve Amerika Konusunda... konusundaki toplam yorum: 5, okunma sayısı: 503. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2005
Üye numarası: #38032 Yer: Bilmem Ki!
Karma etkisi: 10
![]() ![]() ![]() Karma: 227
|
Yaklaşık 3 seneden beri Iraktaki Savaş Gündemi İle Ugraşıyoruz....
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=74878 Savaşa Hayır dedik. Ama Türkiye'de Irak a girelim Musula Dalalım diyen kitle, bu gün olanlara karşı haklılıgımızı görüyor.... Şu an İran' a karşı Amerika nın Tutumu Gözler Önünde... Şimdi de diyorum ki: Savaşa Karşıyız... Amerika nın tutumunu kınıyoruz... Yıllardır Bölgede Terör İsteyen ve Terör ü kullanarak katliam yapan İsrail e karşı Şavaşalım. Diyemiyorum... Bu yüzden Bu mücadelede Amerikan Yanlısı Bulunmadığı kanısındayım... Beyin Fırtınasına hepinizi bekliyorum wardomcular. Başka Bir Konu : Irak Saddam Döneminden daha karışık bir durumda. Bu bölgede Siyasal Bilimcilerin de aynı görüşte oldugu şekilde 1 yüzyıl düzen beklenmiyor... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2006
Üye numarası: #52298 Yer: "ŞANLI"urfa!!!
Karma etkisi: 1005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 99615
|
YA kusura bakma ben bişey anlamadım bişeye karşı harekete geçme fikri veriyosun (eminim iyi birşeydir) ama anlayamadım neye karşı çıkmamız gerektiğini .
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #48413 Yer: KIRGIZISTAN/Biskek
Karma etkisi: 56
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4959
|
Akadaşlar ilginize alakanıza eyvallah ama devamlı filistin,ırak,iran diyorsunuz iyi güzelde çevirin kafanızıda bakın müslüman Türkleri görün Türkmenler Çeçenler var devamlı araplar için konuşuyorsunuz.Burda milliyetçilik gibi bir durum yok ama kendi milletimizede bakalım.Onlar müslüman değilmi.En azından arkamızdan vuran yok içlerinde.
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2005
Üye numarası: #38032 Yer: Bilmem Ki!
Karma etkisi: 10
![]() ![]() ![]() Karma: 227
|
Alıntı:
Özetle Sadece Bölgemize Uzanan Her Türlü Amerikan Elinin Kesilmesi ve Komşularımız Karşısında Amerikaya Destek verilmemesi kanısındayım. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2006
Üye numarası: #64194
Karma etkisi: 7
![]() Karma: 54
|
kardeş iyi demişsin hoş demişsin ama ucu körleşmiş bi bıçakla salatalık bile doğrayamassın koca koldan bahsediyosun amerikanın gelecek planında elbetteki Türkiyenin bor madenleride var ama Irak savaşında Türk kuvvetleri Iraka girseydi Irak şimdi kürt devleti olmayacaktı pkk bu kadar cesurca hareket edemeycekti bıçağı sivriltene kadar komşunun yardımına ihtiyacımız sonrası Türk'ün becerisine kalıyor
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #75910 Yer: Gazete bürosu- matbaa:)
Karma etkisi: 394
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 38544
|
bizim gibi ufacık bir azınlıkla olmaz bu işler
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|