yardım airties modem ile ağ kurma?masa pcsi ile laptop arasında ağ kurmak istiyorum dosya paylaşımı oyun falan oynamak için bi türlü beceremedim laptom wirelessle bağlanıyo bitürlü olmuyo bi bilgisi olan varsa???
Konu yalcinn tarafından açılmış, 1534 kişi tarafından görüntülenip, 3 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
yardım airties modem ile ağ kurma? konusundaki toplam yorum: 3, okunma sayısı: 1534. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2006
Üye numarası: #76746 Yer: amasya
Karma etkisi: 46
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4008
|
masa pcsi ile laptop arasında ağ kurmak istiyorum dosya paylaşımı oyun falan oynamak için bi türlü beceremedim laptom wirelessle bağlanıyo bitürlü olmuyo bi bilgisi olan varsa???
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #25757 Yer: C:\perl\bin>
Karma etkisi: 22547
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2253264
|
masaüstü bilgisayarına pci antenli kablosuz ağ kartı ya da usb kablosuz ağ kartı alman lazım...(kısaca wireless adaptör) sen bunlarla uğraşma iki bilgisayara da remote administrator kur...
konuyu networking'e taşıyorum... ![]() saygılar Düzenleyen ReQuiemForAsaW : 09-08-2007 at 19:43. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Elit Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2006
Üye numarası: #65251 Yer: in kulağı vardır
Karma etkisi: 626
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 61749
|
güvenlik duvarından olabilir
çalışma grupları farklı olabilir paylaşılmış dosya olmayabilir bunları bir kontrol etmeni öneririm |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2005
Üye numarası: #34974
Karma etkisi: 59
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5109
|
bence cross kablo ile bu işi bitirebilirsin dostum pc ile notebook etherlerine kendin birer ip vererek dosya paylaşımı ve istediğin bağlantıyı kurarsın....
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|