Yardım Başlıkları Açmadan Önce Okuyunuz.1-Yardım başlığı açmadan önce forumda detaylı arama yapınız. 2-Sorunlarınızı mümkünse caps ekleyerek,detaylarıyla anlatın ki çözüm bulmak daha kolaylaşsın. 3-Açtığınız başlık altında sorununuz çözülmüşse lütfen sorunun çözüldüğüne dair mesajınızı yazınız,bu hem
Konu winxpeker tarafından açılmış, 972 kişi tarafından görüntülenip, 1 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2005
Üye numarası: #10972 Yer: Afrika'da kanat çırpan bir kelebeğin, Güney Amerika'da yaptığı kasırgayı istiyorum,KAOS istiyorum...
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 310994
|
1-Yardım başlığı açmadan önce forumda detaylı arama yapınız.
2-Sorunlarınızı mümkünse caps ekleyerek,detaylarıyla anlatın ki çözüm bulmak daha kolaylaşsın. 3-Açtığınız başlık altında sorununuz çözülmüşse lütfen sorunun çözüldüğüne dair mesajınızı yazınız,bu hem konunun cevaplanması için hemde diğer kullanıcıların aynı sorunla karşı karşıya kaldıklarında yeniden konu açmamaları için önemlidir. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=122130 4-Yardım bölümündeki konulara alakasız mesajlar atmayın,mesajlarınız uyarı verilmeden silinecektir. 5-Vista Hakkındaki sorunları Vista bölümünden yayınlayın... Düzenleyen winxpeker : 21-02-2007 at 13:38. |
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2005
Üye numarası: #10972 Yer: Afrika'da kanat çırpan bir kelebeğin, Güney Amerika'da yaptığı kasırgayı istiyorum,KAOS istiyorum...
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 310994
|
Önemli UYARI:
Açtığınız konu başlıklarına sorunu tarif eden kelimeler kullanın, -Çok acil yardım edin; -Çok önemli sorun; -Acil yardım edin vs vs vs.... gibi başlıkları ve konudaki mesajlar okumadan silinecektir. daha temiz bir forum kullanalım lütfen... BİLGİNİZE.... |
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|