yardım: blog adresime girenlerin şehirlerini öğrenmearkadaslar selamlar blog adresimi ziyaret edenlerin şehir bilgilerini öğrenmenin bir yolu varmıdır. konuyu webmaster a da açtım ama cevap gelmedi. aydınlatırsanız sevinirim. biraz acele bi durum. saygılar..
Konu I'm Schizophrenic tarafından açılmış, 144 kişi tarafından görüntülenip, 4 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
yardım: blog adresime girenlerin şehirlerini öğrenme konusundaki toplam yorum: 4, okunma sayısı: 144. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2005
Üye numarası: #42471 Yer: Düşlerin Parlayıp Söndüğü Yerde...
Karma etkisi: 443
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 43537
|
arkadaslar selamlar blog adresimi ziyaret edenlerin şehir bilgilerini öğrenmenin bir yolu varmıdır. konuyu webmaster a da açtım ama cevap gelmedi. aydınlatırsanız sevinirim. biraz acele bi durum. saygılar..
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #975 Yer: Melbourne
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 8202997
|
Google Analytics'e üye olun o size detaylı bir biçimde sitenize giren çıkanı hangi sayfada daha fazla durduğunu sayfada geçirdiği zaman kadar bütün bilgileri ücretsiz verir
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Kalfası
|
balamir hocam üye oldum da biraz tarif edebilirmisin zahmet olmazsa
şuan göremiyorum hala 0 ziyaretçi gözüküyo nedir acaba sebebi üstad ben locasyonda göremiyorum şuan misal kendim deneme yapıyorum göstermiyo belli bi süremi geçmesi gerekiyor bunun için Düzenleyen uygarozdemir : 11-01-2012 at 19:46. Sebep: flood |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #975 Yer: Melbourne
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 8202997
|
Sana verdiği kodları sayfana ekleyeceksin ekledin mi ? eklersen güncellendikçe sitedeki bilgileri gösterir yapamazsan google'dan resimli anlatımlarını gösteren siteler mevcut
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Kalfası
|
şimdi balamir hocam oalyı biraz çözmeye çalıştım ama şöyle bi problem var. ben hazır şablonla yaptım kodu tam olarak nereye ekliyceğimi bilemiyorum. hatta tamamen teknoloji özürlüyüm. ama yol gösterirseniz halledebilirim. wardomdan ayrı düşeli uzun zaman oldu yani kim var yardımcı olcak bilmiyorum. bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim..
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=519916 balamir hocam flood yapmak istemezdim ama kodun yerleştirilmesiyle ilgili bir video bulabilirmisiniz bana. birde ua ile başlayan kısa bir kod var bu mu kod dediğiniz. yoksa farklı bişeymi balamir hocam blogger da ayarlarda html i düzenle diye bi seçenek var. ben bu sitede olduğu gibi http://bilgisayamiyorum.com/question/157.aspx kodu aynı yere yapıştırdım. kaydettim. fakat analytics sitesinde hala izleme durumu izleme yüklenmedi diyor. bu durum normalmidir hocam Düzenleyen uygarozdemir : 11-01-2012 at 19:47. Sebep: flood |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| acil yardım bilgisayar açılıp kapanıyoo | O-VARLI | Yardım | 6 | 29-01-2008 01:37 |
|
|