[ Yardım ]Hotmailden 200 Hesaba İhtiyacım Var :)Merhaba.. Bir sebepten dolayı kısa zaman içinde hotmailden 200 hesaba ihtiyacım var bunu tek tek kendim açıcam fakat 3 tane hesap açtım 4.yüde açarken günlük hesap açma sınırını doldurdun dedi
Konu sellomello tarafından açılmış, 101 kişi tarafından görüntülenip, 1 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
[ Yardım ]Hotmailden 200 Hesaba İhtiyacım Var :) konusundaki toplam yorum: 1, okunma sayısı: 101. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Feb 2010
Üye numarası: #422965
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Merhaba..
Bir sebepten dolayı kısa zaman içinde hotmailden 200 hesaba ihtiyacım var bunu tek tek kendim açıcam fakat 3 tane hesap açtım 4.yüde açarken günlük hesap açma sınırını doldurdun dedi bende dk başı modemi kapatıp açmak istemiyorum böyle zor oluyor acaba nasıl 200 tane hesabı tek seferde açarım yani demek istediğim ip değiştiren program kullanırsam? mesela bir hesap açtım ip değiştirdim diğerini açtım değiştirdim böyle olurmu yada başka bir yöntemle.. bana bir yöntem söyleyin lütfen.. çözüm bulan dilesin benden ne dilerse ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2007
Üye numarası: #133070 Yer: Kreuzberg
Karma etkisi: 54860
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5484797
|
Mozilla Firefox kullanarak farklı iplerden gezinti yapabilirsin. Kitlendikçe farklı ip ye geçip çerezleri temizlersen aşabilirsin diye düşünüyorum.
Firefox > Seçenekler > Gelişmiş > Ağ > Ayarlar > Vekil Sunucuyu Elle Ayarla kısmına ip port girmen yeterli, ip portları ise buradan temin edebilirsin; http://www.ip-adress.com/proxy_list/ |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Lütfen birisi yardım etsin bana işletim sistemi ile ilgili acil yardım | heyholetsgo | Windows Vista | 14 | 18-04-2011 21:53 |
| acil yardım bilgisayar açılıp kapanıyoo | O-VARLI | Yardım | 6 | 29-01-2008 01:37 |
| 3 Çocuğunu Kaybeden Baba Hasta Eşi için Yardım Bekliyor | MmMüqé! | Güncel | 0 | 23-01-2008 10:35 |
| admin ligim gitti yardım yardım yardım | jun | Yardım | 7 | 04-02-2006 15:15 |
|
|