yardım-içerik gizlemeArkadaşlar keylogger vs. içerikli exe dosyasının karşı tarafa gizlice yedirilebildiğini biliyorum, örneğin tamamen masum görünen msn yazışması sırasında yollanan bir websitesi linkine tıklayarak aslında o exe dosyasının alınması mümkün mü?
Konu dist01 tarafından açılmış, 304 kişi tarafından görüntülenip, 4 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
yardım-içerik gizleme konusundaki toplam yorum: 4, okunma sayısı: 304. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Aug 2010
Üye numarası: #474232
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Arkadaşlar keylogger vs. içerikli exe dosyasının karşı tarafa gizlice yedirilebildiğini biliyorum, örneğin tamamen masum görünen msn yazışması sırasında yollanan bir websitesi linkine tıklayarak aslında o exe dosyasının alınması mümkün mü? Jpg'nin içerisine gizlenebiliyor bildiğim kadarıyla, bunu gizlemeyi nasıl beceriyorlar, bu tam olarak hangi konuyla ilgi? Hangi kaynakları okumamı tavsiye edersiniz? Bu konuda gördüğünüz gibi son derece bilgisizim, ancak bir ucundan başlamak isterim.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #975 Yer: Melbourne
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 8202997
|
Server dosyasını exe uzantısından src uzantısına çevirirseniz ve resim ile birleştirirseniz hem resim açılır hemde server dosyanız çalışır forumda bu konu hakkında konular mevcut arama yaparak hepsine ulaşa bilirsiniz
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Çırak
Üye numarası: #474232
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Çırak
Üye numarası: #474224
|
4 saatir sitede okuyorum ögrenmedigim sey kalmadı bilgisayardan hic anlamazdım bu arada favori programım şu msnfunmakerınız oldu gercekten harika 4 saattir okuyorum roman gibi harika site ama bende düsünüyodum topragımın dedigini ama yapmaıyorum resim seklinde sadece dosya oluyo onu da karsı taraf hertürlü anlar ya trojen kurup bilgisayarına girecegiz oda zor yada hemremin dedigi gibi
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jan 2008
Üye numarası: #183186