Yardım. < İthalat- İhracat >Acil olmasaydı buraya açmayacağım bir konuydu elbet. Ne kadar aradımsa da bulamadım arkadaşlar. Türkiyenin 2009 veya 2010 İthalat İhracat rakamları lazım, bende bunu tablo yapıp sunmam lazım. Yurtdışında oldugumdan buranın
Konu RapCrown tarafından açılmış, 219 kişi tarafından görüntülenip, 2 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2006
Üye numarası: #83295 Yer: South Korea
Karma etkisi: 10844
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1083413
|
Acil olmasaydı buraya açmayacağım bir konuydu elbet.
Ne kadar aradımsa da bulamadım arkadaşlar. Türkiyenin 2009 veya 2010 İthalat İhracat rakamları lazım, bende bunu tablo yapıp sunmam lazım. Yurtdışında oldugumdan buranın diline çevirip sunmak zor olucak elbet. Bana sadece ülkeler/kıtalar ve rakamlar( milyar dolar gibi.) gerek. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=470005 Ödevin büyük bi kısmı, Türkiye ve Uzak dogu ülkeleri arasındaki ithalar ihracat sayılarını içerip önemsiyor. Yardımlarınızı bekliyorum. |
|
|
|
|
#2 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #25757 Yer: C:\perl\bin>
Karma etkisi: 22547
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2253264
|
emin olmamakla birlikte varsa tüik.gov.tr 'da vardır diye tahmin ediyorum...
saygılar |
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #48467 Yer: den göğe kadar KARŞIYAKA
Karma etkisi: 1950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 194161
|
bu sitelertde kısa kısa bilgiler var ancak sizin dediğiniz gibi senelik olarak bulamadım sanırım eminim siz bu sitelere bakmışsınızdır.Konuda daha ayrıntılı bilgisi olan bir arkadaşımız varsa umarım daha iyi bilgiler verebilir.
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Lütfen birisi yardım etsin bana işletim sistemi ile ilgili acil yardım | heyholetsgo | Windows Vista | 14 | 18-04-2011 21:53 |
| Yardım kampanyası Ergenekon'da | kimsebenisevmiyor | Genel | 4 | 19-08-2008 11:38 |
| acil yardım bilgisayar açılıp kapanıyoo | O-VARLI | Yardım | 6 | 29-01-2008 01:37 |
| admin ligim gitti yardım yardım yardım | jun | Yardım | 7 | 04-02-2006 15:15 |
|
|