Yardım (Local Network)ya çalıştığım yerdeki internet iş saatlerinde çok yavaşlıyor ama iş saatleri haricinde acayip bir hıza kavuşuyor. benim sormak istediğim iş saatlerinde de başkalarının internet hızını azaltarak kendiminkini arttırmam mümkün mü?
Konu i_tokates tarafından açılmış, 398 kişi tarafından görüntülenip, 6 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Yardım (Local Network) konusundaki toplam yorum: 6, okunma sayısı: 398. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: May 2006
Üye numarası: #65957
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
ya çalıştığım yerdeki internet iş saatlerinde çok yavaşlıyor ama iş saatleri haricinde acayip bir hıza kavuşuyor. benim sormak istediğim iş saatlerinde de başkalarının internet hızını azaltarak kendiminkini arttırmam mümkün mü? teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #4502 Yer: Gaziantep
Karma etkisi: 8
![]() Karma: 21
|
Dostum eğer internete çıkışı bir server denetliyorsa serverdan bi takım ayarlar ve programlar yardımıyla herkese belli bir band genişliği verebilirsin. Yok hubla paylaşıyorsanız tabiki bu olmaz diye biliyorum
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: May 2006
Üye numarası: #65957
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
hubla paylaşmıyoruz server var da mesela 3 veya 5 kişinin tek ip nosu var. benim bu 3 5 kişi arasında en hızlı interneti kullanmam mümkün olabilir mi peki?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #4502 Yer: Gaziantep
Karma etkisi: 8
![]() Karma: 21
|
Ağ yapısını tam olarak anlayamdım ama aynı ip yi nasıl kullanıyorsunuz ağda çakışma olması gerekir
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #7529 Yer: Ankara-Aydın
Karma etkisi: 1433
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 142202
|
Dostum Ağ yapınızı tam oLarak anLatırmısın ?
Swicth, router, server üzerinden ??? ona göre yardımcı oLmaya çaLışaLım... |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #24728
Karma etkisi: 14
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 711
|
Ag yapisini sormaniza gerek yok. Bu tür bir istege karsi sormaniz gereken ilk soru, "Bulundugun agda senin rolün nedir?" olmalidir.
Limitli bir kullanici hesabina sahip bir kullanici icin ag yapisinin nasil oldugu bilgisinin hic önemi yoktur. Ancak eger kullanici, agda yönetimsel haklara sahip biri ise, o zaman bandwidht controller tarzinda bir program kurar bu isi cözersiniz. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=101411 O nedenle agda Admin haklarina sahip olmadan agin iletisim yapisini etkileyecek türde poisiler tanimlamaniz imkansizdir. Iyi calismalar, |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #19215 Yer: Broadcast (255.255.255.255)
Karma etkisi: 352
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 34262
|
interneti senden hızlı olan birini kafala
xp den port forwardin i açın register den sonra sana root yazıp ikincil bir ip bersin ethernet kartına sende gateway ve o blokta bir ip ver kendine okk dir ![]() |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|