YARDIM..::Sistemim yeterli fakat oyunlar yavaş oynuyor::..Pc yi yeni aldım.vista kuruluydu. Format attım tekrar vista yükledim. Ekran kartının driver ını da yükledim.Fakat oyunlar cok yavas oynuyor. Sistemim: Windows Vista 3.0 çift cekirdek 1024mb DDR2 256mb paylasımlı
Konu abdullahh88 tarafından açılmış, 1200 kişi tarafından görüntülenip, 5 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
YARDIM..::Sistemim yeterli fakat oyunlar yavaş oynuyor::.. konusundaki toplam yorum: 5, okunma sayısı: 1200. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2007
Üye numarası: #144399 Yer: istanbul-eyüp
Karma etkisi: 40
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3555
|
Pc yi yeni aldım.vista kuruluydu.
Format attım tekrar vista yükledim. Ekran kartının driver ını da yükledim.Fakat oyunlar cok yavas oynuyor. Sistemim: Windows Vista 3.0 çift cekirdek 1024mb DDR2 256mb paylasımlı ekran kartı Donanımcılar LÜTFEN yardım... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #9764
Karma etkisi: 74861
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 7480058
|
Sistemin iyi değil.. Oyunlarda kasar bu sistem vista ile.. Ekran kartında çok kötü...
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2006
Üye numarası: #102502 Yer: İstanbul
Karma etkisi: 16
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1005
|
Evet uygar a katılıyorum ekran kartın paylaşımlı bide ram inde 1 gb o en az 2 gb olması lazım ve yanında bi ekran kartı alman 8600gt tavsiye ederim ozaman öle problemlerin olmaz
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2006
Üye numarası: #91544 Yer: You Are Alone...
Karma etkisi: 7009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 699757
|
Alıntı:
Kalan yarısıda ekran kartının paylaşımına gitse, sana kala kala 512 mb' tan daha düşük bir değer kalıyor. Sistem try'da çalışan programlarda cabası. Bu yüzden ram'lerini yükseltmen gerektiğini düşünüyorum. Kasması normaldir. |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #3251 Yer: le Bir Ederim LAN burayı
Karma etkisi: 858
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 84672
|
Alıntı:
paylaşımlı artık onboardmıdır turbocache mi hypermemory mi hala o ekran kartlarinda NFS underground GTA oynanir sanırım Crysis Cof4 acaba oynatani varmi ![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2006
Üye numarası: #99578 Yer: İstanbul
Karma etkisi: 2848
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 283847
|
Sen xp yüklersen anca bu oyunların kasmamasını düzelte bilirsin kardeşim....İşletim sistemi bu konuda önemli bi yer tutuyor...Sisteme gelince arkadaşların dedigi ggibi ram çok az ekran kartın 512 olması lazım paylaşımlı olmaması lazım....Saygılar...
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|