[Yardım] Soru ve SorunlarınızIPhone hakkındaki sorularınızı ve sorunlarınızı yazıp yanıt bulabileceğiniz konu başlığımız...
Konu TARIK tarafından açılmış, 369 kişi tarafından görüntülenip, 8 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
[Yardım] Soru ve Sorunlarınız konusundaki toplam yorum: 8, okunma sayısı: 369. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2004
Üye numarası: #17 Yer: Xonguldak
Karma etkisi: 7675
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 766352
|
IPhone hakkındaki sorularınızı ve sorunlarınızı yazıp yanıt bulabileceğiniz konu başlığımız...
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2004
Üye numarası: #17 Yer: Xonguldak
Karma etkisi: 7675
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 766352
|
Alıntı:
Apple ürünlerinde ben daha önce hiç donma ile karşılaşmadım. IPhone ilede hiç bir oyunda kasılma görmedim sadece IPhone 3g lerde biraz yavaşlama olabilir oda donanımıyla alakalıdır. Iphoneler bir kere düştüğünde çalışmıyormuş sözüne gelince ben 5 defa fln düşürdüm bir sorun olmadı şimdi bu düşürdüğün yere göre değişir 1. kattan düşerse insan bile bozulur ![]() Fakat bunun için koruma ürünleri var http://www.shield.com.tr sitesindende inceleyeceğin gibi farklı ürünler mevcut |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2008
Üye numarası: #288849
Karma etkisi: 16930
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1692337
|
Teşekkür ederim.. Kendi telefonum var.. Ipod touch almayı düşünüyorum.. Ondada kararsızım. Bugün bir yere sordum 350TL miş. Türk telekomda 24 ay 20 TL ve 24 ay sözlü olmak zorundaymış.. O yüzden telekomdan almayı düşünmüyorum.. Birde satıcı bana aynen şunu dedi.. Telekom Ipodları topluyomuş tüm bayilerden.. Kampanyası var diye.. O yüzden çabuk karar vermem gerek
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2010
Üye numarası: #476985
Karma etkisi: 45
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4310
|
mesaj geldıgınde ısım cıkıyor onu kapatmanın bı yolu varmı yada sıfre nasıl koyabılırım mesajlara resımlere falan bıde rehberımı sım kartına nasıl aktarabılırım ??
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2010
Üye numarası: #460863
Karma etkisi: 7181
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 717859
|
Gerzek Facebook uygulamasını güncelledim, offline online olma butonu kayboldu. Evvelki sürümde sohbet listesinin sol üstünde çevrimiçi ol olma die buton varken şimdi yok.
Yeniden mi indireyim yoksa varda yerini mi bulamıyorum? |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Kalfası
|
Bide bana sağlam navigasyon programı lazım.
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #9764
Karma etkisi: 74861
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 7480058
|
Alıntı:
![]() iGo primo. Tek geçerim. Paraya kıyıp aldım Cracklenemediği için. Parasız diyorsan Sygiv veya tomtom yükle apptrackr üzerinden. |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Forum Kalfası
|
Alıntı:
Europa sını indirsem türkiye de içinde mi acaba? Haftaya avrupaya gidecem yanımda navigasyon olsa süper olur ![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #9764
Karma etkisi: 74861
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 7480058
|
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|