Yardım''Atatürk ve katıldığı savaşlar '' ile ilgili bir proje hazırlamaya çalışıyorum Bir power point sunusu olcak. Varsa elinizde ATAMIZ ile ilgili savşalrı ile ilgili vurucu kalplerimizde tekrar hatırlatcak anı söz
Konu raptor32 tarafından açılmış, 217 kişi tarafından görüntülenip, 0 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Yardım konusundaki toplam yorum: 0, okunma sayısı: 217. |
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #6884 Yer: in cennet olsun
Karma etkisi: 12211
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1220222
|
''Atatürk ve katıldığı savaşlar ''
ile ilgili bir proje hazırlamaya çalışıyorum Bir power point sunusu olcak. Varsa elinizde ATAMIZ ile ilgili savşalrı ile ilgili Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=61320 vurucu kalplerimizde tekrar hatırlatcak anı söz bilgi resim mp3 inkv.s warsa yada hazır elimde war diyorsanız yardımcı olabilirmisiniz. bu sunuyu 800 asteğmen adayı öğrenciye yapacağım. o yüzden ciddi biçimde yardıma ihtiyacım war.sadece hafta sonları artık nete bağlana bliyorum. mümkünse pm e atın thnx. Yardımınız için şimdiden teşekkürler ![]() Düzenleyen raptor32 : 07-05-2006 at 12:43. Sebep: eksiklik |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|