!!! Yardım = Xp Home Edition Uzak masaüstü bağlantısıArkadaşlar yerel network te xp home edition larda uzak masaüstü bağlantısı yapılıyormu.xp pro da oluyor ama xp home da hata verdi
Konu pcmavi tarafından açılmış, 3521 kişi tarafından görüntülenip, 4 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
!!! Yardım = Xp Home Edition Uzak masaüstü bağlantısı konusundaki toplam yorum: 4, okunma sayısı: 3521. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2005
Üye numarası: #39189 Yer: www.wardom.org/pcmavi
Karma etkisi: 550
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 54221
|
Arkadaşlar yerel network te xp home edition larda uzak masaüstü bağlantısı yapılıyormu.xp pro da oluyor ama xp home da hata verdi
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #5694 Yer: Balıkesir/Burhaniye
Karma etkisi: 1861
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 184907
|
home editionlarda uzak masa üstü bağlantısı yok dostum
edit : şekilde pro ve home arasındaki farkı görebilirsin ![]() Düzenleyen s3z3rhs : 24-05-2006 at 16:43. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2005
Üye numarası: #39189 Yer: www.wardom.org/pcmavi
Karma etkisi: 550
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 54221
|
sisteme girince uzak masaütsüne izin ver seçeneği var o yüzden sordum
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #19215 Yer: Broadcast (255.255.255.255)
Karma etkisi: 352
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 34262
|
şimdi uzak masaüstü yok ise bunu internettten download ederek kurabilirsin.
uzak masüstünün ayarları var bide bilgisayaraıma sağ tıkla uzak tan kullanıcılarn bu masaüstüne uzaktan bağlanmasına izn ver sonrada uzak kullanıcılarda kimin bağlanmasını istiyorsan onu seç |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #16896
Karma etkisi: 8
![]() Karma: 12
|
Ben hiç home edition kurup remote desktop kullanmak gibi bi ihtiyacım olmadı ama cd nin içiersinde support bölümünde remote desktop ın tool nun olması lazım eger orda yoksa internetde ara kur sorun çözülür yanlız kurdukdan sonra baglanmasını istedigin kullanıcıları remote desktop üye yap yoksa baglanamazlar bide bilgisayaratım sag tuş özellikler'de remote bölümünde remote desktop'ı enable yap sorunsuz baglanır eger kullanıcılar yani home lara uzakdan baglanacaksan modemden 3389 u açıp baglanmak istedigin makinanın ip sine yönlendirmen lazım yok eger onlar başka bi yere örnegin server'a baglanıyorsa bi ayar yapmana gerek yok eger tool'u bulamazsan haber ver müsayit bi zamanımda link veriyim
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|