yardımcı olursanız sevinirimmasaüstü bilgisayarımla laptopı paylaşıma açabilmek ve birinden diğerine dosya trasfer edebilmek için kablo aldım ve taktım fakat tanımadı.yardımcı olursanız minnettar kalırımm.teşekkürler
Konu alpe® tarafından açılmış, 229 kişi tarafından görüntülenip, 1 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
yardımcı olursanız sevinirim konusundaki toplam yorum: 1, okunma sayısı: 229. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Feb 2006
Üye numarası: #51145
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
masaüstü bilgisayarımla laptopı paylaşıma açabilmek ve birinden diğerine dosya trasfer edebilmek için kablo aldım ve taktım fakat tanımadı.yardımcı olursanız minnettar kalırımm.teşekkürler
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #19756
Karma etkisi: 7746
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 773439
|
aldığın kablo ethernet değil cross olmalı (eğer pc yi pc ye bağlıyosan arada bir hub olmadan).
bağladıktan sonra ağ kurma sihirbazından otomatik olarak yapabilirsin ya da manual olarak kendin ip vererek yapabilirsin. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=215928 Ağ kurulum sihirbazına ağ bağlantılarımdan ylaşabilirsin. Manual ip vermek içinde ağ bağlantılarına gidip kullandığın ağ bağlantısına sabit bir ip atayıp diğer bilgisayarına da o ağdan bir ip verip sorunsuzca görüşmelerini sağlayabilirsin. |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|