Yasak bölgenin perde arkasıÜstnot: konu bu günün tarihine ait değildir!.. Geçmişte bu paylaşım yapılmamış, bu güne ait olmadığı için paylaşımı yapmayacaktım ancak, bu günün tarihinde önemli bir etkendir!.. Bu yüzden tarih bilgilerinde bulunması
Konu HasretGÜMÜŞ tarafından açılmış, 376 kişi tarafından görüntülenip, 2 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Yasak bölgenin perde arkası konusundaki toplam yorum: 2, okunma sayısı: 376. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2007
Üye numarası: #129311 Yer: SAMSUN-Kuşadası- AYDIN
Karma etkisi: 37822
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3781291
|
Üstnot: konu bu günün tarihine ait değildir!.. Geçmişte bu paylaşım yapılmamış, bu güne ait olmadığı için paylaşımı yapmayacaktım ancak, bu günün tarihinde önemli bir etkendir!.. Bu yüzden tarih bilgilerinde bulunması için paylaşıma sundum!.. Uygun görmeniz dileklerimle!..
Yasak bölgenin perde arkası Fatih ÇEKİRGE yazıyor ![]() Genelkurmay'ın internet sitesinde Kuzey Irak sınırlarımızı tümüyle YASAK BÖLGE ilan eden bir duyuru yapıldı. Bu duyurunun birçok anlamı vardı. İlk YASAK BÖLGE uygulaması 8 Mayıs'ta başlatılmış ve yine internet sitesinden duyurulmuştu. Ancak yalnızca koordinatlar verildiği için Türk basınının dikkatinden kaçmıştı. Ama dün bu defa üç misli fazla bir süreyle bütün Kuzey Irak sınırımızın bir miktar sınır ötesine ulaşmak kaydıyla YASAK BÖLGE ilan edilmesi dikkatimizi çekti. Sorduk, sorguladık ve bu uygulamanın çok ciddi bir devletler arası askeri uygulama olduğunu tespit ettik. Daha açık bir deyişle TSK Kuzey Irak sınırlarımızı resmen dünyaya kapatmıştı. Peki bunun anlamı neydi? İşte size bu foto analizle bu olayın perde arkasını aktarıyorum. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=192545 kaynak... Düzenleyen HasretGÜMÜŞ : 15-02-2008 at 00:24. Sebep: fotoğrafların sıralamasını düzelttim.. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2006
Üye numarası: #59504 Yer: somewhere on this planet
Karma etkisi: 421
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 41430