Yeni 70 arkadaşlara tank gear dökümanı

Öncelikle selamlar, bu konuyu aradım bir türlü bulamadım onun için açtım, yoksa neden uğraşıyim okadar dmi :). Gerçi wowheadı kullanıcam bu iş için siz de bulabilirsiniz databaseden ama uğraşamam derseniz Konu MrDeLyRoque tarafından açılmış, 234 kişi tarafından görüntülenip, 0 yanıt almış.

Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!

Karşı sistemi kendi makineniniz gibi kullandıran uzaktan yönetim programı.
  • Canlı ekran izleme,vnc ve mouse kontrolü
  • Antiviruslerce %100 tanınmaz, güncelleme garantili
  • Ortam sesi dinleme
  • Webcam izleme
  • Online/offline keylogger
  • Kopyala/Yapıştır, Clipboard Yöneticisi (Canlı)
  • Warlogger desteği
  • Çalıştırma,upload,download,yeniden adlandırma,silme,gizli çalıştırma,thumbnail görüntüleme(indirmeden dosya görme)
  • Registry yöneticisi (tam özellikli)
  • Msn şifrelerini ve geçmişteki tüm adresleri çıkartma
  • Firefox şifrelerini çözme
  • Görev yöneticisi, görev sonlandırma
  • Çalışan programları listeleme
  • Bağlı sistemlerin yaptığı işlemleri tek listede görme!
  • Binder / dosya birleştirici
  • Virus tipinde resource kullanmadan bindleme özelliği
  • Mp3,resim,jpeg,vs her türlü dosya ile birleşip,exploitler ile link üzerinden,htmlden yayılır
  • Keyloggerda dll kullanmadan system hooklarıyla loglama ve tabii dll kullanmadan kimse yapamıyorken %100 sisteme zarar vermeden stabil bütün dünya dillerinde loglama.
  • Internet Explorer 9 şifre çözme
  • Chrome Şifreleri (bütün sürümler)
  • Firefox Şifreleri (bütün sürümler)
  • Internet Exporer Şifreleri (bütün sürümler)
  • Safari Şifreleri (bütün sürümler)
  • Reklam Bot ile site reklamı, dosya yükletme, bulaştırma,vs. MSN,Yahoo Messenger,ICQ ve AIM sistemlerinin hepsini tanır. Reklam bot aynı anda birden fazla sisteme komut verebilir.
  • Browserda geçmiş verileri, form girdilerini kayıt edip trojandan erişme
  • Klavye Kilitleme
  • Mouse Kilitleme
  • Masaüstü Gizleme
  • Sistemlere takılı flash/usb disk varsa bulaştırma Birden fazla sisteme aynı anda autorun oluşturabilir.
  • Uzaktan exe yükletme Aynı anda birden fazla sisteme exeleri tek komutla yükletebilir.
  • Fake sistem kilitleme. Tek tıklama ile karşı sistemi restart/yeniden başlat moduna geçmiş gösterip kilitleme. Kullanıcı fişten çekmediği sürece siz istemedikçe bilgisayarı kapatamaz, yeniden başlatamaz.
  • Karşı sistemin yeniden başlatılma talebinde masaustu ve bütün ekranı kapanıyor gibi gösterip kapanış sesini çalara kullanıcıyı bekletme. Kullanıcı sistemi kapatmak istediğinde siz izin vermezseniz windows kapanmaya çalışıyor gibi görünür ancak yonetim panelinden her türlü işlem yapılır.
  • Sistem servislerini yönetme
  • Outlook şifreleri çözme. (bütün outlook versiyonları outlook expressler dahil)
  • Otomatik güncelleme özelliği ile yakalanma durumunda kısa sürede otomatik güncelleme alma
Sadece 690 TL! Satın almak için iletişim formunu kullanabilirsiniz.

Ayrıca, iki farklı üst sürümü var:
Özel Trojan 990 TL: İstediğiniz isimle çalışıp, istediğiniz yere kopyalanır ve başlangıçta, msconfig'de, registry'de görünmez.
ÖZEL TROJAN 1490 TL: Görev yöneticisinde ve sistemin hiç bir yerinde görünmez.

Sürümler: 1200 TL: - Kimsenin bulamayacağı şekilde çalışır!> m3hm3t. 1750 TL: %100 gizlidir, RAM'de çalışır ve bentrojanim.exe olarak çalışsa dahi hiç bir yerde görünmez.

Wardom.Com.TR bir bilgisayar güvenliği sitesidir; hack konuları bilgisayar güvenliğinin ve bilgisinin uç noktaları olduğundan dolayı, kullanıcıları bu konularda bilgilendirmek ve güvenliklerini arttırmak için yazılmaktadır.

Geri Dön   Wardom.Com.TR > Oyun > Diğer MMORPG Oyunlar > World of Warcraft
Üye Ol Sözlük Üye Listesi Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Konu Başlıkları: arkadaslara dokumani gear tank yeni
Üye Olmadan Yorum Yazmak İçin Tıklayın!
Yeni 70 arkadaşlara tank gear dökümanı konusundaki toplam yorum: 0, okunma sayısı: 234.

Eski 06-06-2010, 08:50   #1
MrDeLyRoque
Forum Kalfası

Üye numarası: #387736
Yer: altının üstü
Karma etkisi: 5360 MrDeLyRoque seviye: 2000MrDeLyRoque seviye: 2000MrDeLyRoque seviye: 2000MrDeLyRoque seviye: 2000MrDeLyRoque seviye: 2000MrDeLyRoque seviye: 2000MrDeLyRoque seviye: 2000MrDeLyRoque seviye: 2000MrDeLyRoque seviye: 2000MrDeLyRoque seviye: 2000MrDeLyRoque seviye: 2000
Yeni 70 arkadaşlara tank gear dökümanı

Öncelikle selamlar, bu konuyu aradım bir türlü bulamadım onun için açtım, yoksa neden uğraşıyim okadar dmi . Gerçi wowheadı kullanıcam bu iş için siz de bulabilirsiniz databaseden ama uğraşamam derseniz bakarsınız işte içimden geldi düzenliyorum ). Neyse lafı uzatmadan girelim konuya.

1h-weapon: Grom'tor's Charge - Item - World of Warcraft
Quest zinciri zahmetlidir ama bir grup arkadaş buldunuz mu halledersiniz kolayca tavsiyemdir sun eater den önce, birkaç alternatif daha var ama komik, dandik dündük silahlar hepsi, bunu almaya uğraşın derim.

Shield: Platinum Shield of the Valorous - Item - World of Warcraft
Aegis of the Sunbird - Item - World of Warcraft
İkisi de güzeldir kafanızı yormayın şunun busu daha iyi bunun busu daha iyi falan diye hangisi düşerse kullanın, bir süre götürür.

Helm: Felsteel Helm - Item - World of Warcraft
Myrmidon's Headdress - Item - World of Warcraft
Warhelm of the Bold - Item - World of Warcraft
Felsteel daha iyi bence ve ucuz maliyetli bir parça. Bold iyidir ama malum bu salak setin parçaları son bosslardan düşer, sıkar sizi biraz boyuna gir allah gir o boss u lootlarken dualar et sonra çıkmasın bi ton sıkıntı stres

Neck: Maladaar's Blessed Chaplet - Item - World of Warcraft
Mark of the Ravenguard - Item - World of Warcraft
Strength of the Untamed - Item - World of Warcraft
40sta veren diğerlerine göre daha avantajlı bence, hem staya çok önem verir ya millet hem okadar da haksız değiller, tamam defansla ilgili belirli kapasiteleri yakalaman lazim ama onların dengesini daha sonra ayarlayabilrsiniz ben sadece kara tanklığı için alternatifler sunuyorum okadar.

Shoulder: Fanblade Pauldrons - Item - World of Warcraft
Shoulderguards of the Bold - Item - World of Warcraft
İkisi de iyidir hangisi düşerse artık.

Cloak: Devilshark Cape - Item - World of Warcraft
Cloak of Eternity - Item - World of Warcraft
Bence kesinlikle ilk şık, çok güzel bir item uzun süre gider, neleri tanklarsınız bunla neleri, o cloak ne bosslar görmüştür var ya . Gidin steam vaultsa hem cenarion repiniz artsın bu arada

Chest: Breastplate of the Bold - Item - World of Warcraft
Jade-Skull Breastplate - Item - World of Warcraft
Vindicator's Hauberk - Item - World of Warcraft
Bold seti malum sıkıntılıdır ama düşerse ne mutlu onun dışında aldorsanız revered olun hemen, ha aldor mu scryrs mı tartışması aşılsın istemem konuda şahsi fikrim farketmez sonuçta geçici itemler bunlar ikisi de neredeyse aynı tanklara göre shoulder enchantına bakarsın diğer malzemelere bakarsın kafana yatan varsa onla kanka olursun yoksa da hiç farketmez valla. Mechanardaki güzel hatunun attığı chest de gayet iyi.
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=386868

T-shirt: ya çoğu insan farkına varmadan 70 oluyo, karakterlerimiz t-shirt de giyebiliyo gidin alın ah den güzel bişiy tarzınız olsun tank adama yakışmaz öyle 1 lvlda ki shirti giymek aa )

Tabard: Guilde bağlılığın göstergesi açısından instancelerde, raidlerde bu tabard önerimdir, onun dışında takılın

Wrist: Sha'tari Wrought Armguards - Item - World of Warcraft
Vambraces of Daring - Item - World of Warcraft
Ben ilk seçenekteki bilekliği kullanmıştım hatırladığım kadarıyla, farketmez hangisi olursa artık

Hands: Gauntlets of the Bold - Item - World of Warcraft
Felsteel Gloves - Item - World of Warcraft
Felsteel olabilir bence dğieriyle uğraşıp fıtık olana kadar. Ya bir itemin peşine düşülür normaldir buna bişey demem ama bu itemleri fazla kullanmicaksınız arkadaşlar onun için biraz daha kolay seçenekleri seçin diyorum, gidip 10 larca defa bir instanceye sırf bi bold parçası için girmek çok anlamsız bir sonraki karada o itemin upgrade olması büyük ihtimaldir.

Wasit: Girdle of the Immovable - Item - World of Warcraft
Sha'tari Vindicator's Waistguard - Item - World of Warcraft
İkisi de iyidir yine, socketli olanın ufak bi avantajı var gibi, size kalmış.

Legs: Legplates of the Bold - Item - World of Warcraft
Timewarden's Leggings - Item - World of Warcraft
Bana kalırsa direkt keepers of times ın legsi, hiç uğraşmayın öbürüyle. Zaten Curator size bir kaç ziyaretinizden sonra bir kıyak geçer

Feet: Boots of the Colossus - Item - World of Warcraft
Flesh Beast's Metal Greaves - Item - World of Warcraft
Ben Flesh i kullanmıştım, ikisi de iyidir.

Ring: Andormu's Tear - Item - World of Warcraft
Band of Determination - Item - World of Warcraft
Crystal Band of Valor - Item - World of Warcraft
Dath'Remar's Ring of Defense - Item - World of Warcraft
Elementium Band of the Sentry - Item - World of Warcraft
Lieutenant's Signet of Lordaeron - Item - World of Warcraft
Hepsi de şıktır size kalmış ama staminası fazla olanları bu aşamada tercih etmek daha iyidir gibi geliyo.

Trinket: Adamantine Figurine - Item - World of Warcraft
Argussian Compass - Item - World of Warcraft
Dabiri's Enigma - Item - World of Warcraft
Figurine of the Colossus - Item - World of Warcraft
İlk seçenek ve bilhassa ikinci seçenek çok iyidir, Compass için uğraşmaya değer.

EVEEEEEET, yaptığım okadar zahmetli bir iş değil zaten aklımda itemler ama yeni arkadaşların aynı şeyi yapması biraz zaman alır diye düşündüm o zamana bir iki instance çıkarın daha iyi . Arkadaşlar bu itemlerle karanın bir çok boss u tanklanır ve enchantları unutmamak lazım ve sahaya flasksız çıkmayın sakın. Ama biraz uçuk boss lara ilişmeyin, nightbane olmaz bunlarla mesela ama sıradan bir karayı çıkarırsınız, sıradan dediğim genelde netherspite atlanıyo herkesin kestiği bir boss değil, nb ya kesilio ya kesilmio gerisi de dişinize göre, zaten bundan sonrası kendiliğinden gelecek pat pat kara itemleri, derken hc ler sonra badge itemleri falan canavar olursunuz kısa zamanda, hadi kolay gelsin
Saygılar.
MrDeLyRoque Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Görüntülediğiniz konu içerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan Wardom Internet Adresimizde 5651 Sayılı Kanunun 8. Maddesine ve T.C.Knın 125. Maddesine göre yayınlanmakta olup içeriğinden yazarı sorumludur. Bu konu hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için webmaster \@wardom.org adresi ile iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 3 (üç) gün içerisinde Wardom yönetimi olarak tarafımızca gereken işlemler yapılacak ve avukatlarımız size dönüş yapacaktır.
Üye Olmadan Yorum Yazmak İçin Tıklayın!
Konudaki toplam yorum: 0, okunma sayısı: 234.

Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama

Gönderme Kuralları