Yeni Başlayanlar İçin Karşı Bilgisayara Paylaşım VermeYeni başlayan arkadaşlar için karşı bilgisayara paylaşım vermeyi ve bu sayede karşı bilgisayara girmeyi anlatacağım yapacağınız şey çok kolay öncelikle aşşağıdaki kodu kopyalayıp boşbir notpad e kodu yapıştırın net share
Konu Balamir tarafından açılmış, 4693 kişi tarafından görüntülenip, 30 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 | |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #975 Yer: Melbourne
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 8202997
|
Yeni başlayan arkadaşlar için karşı bilgisayara paylaşım vermeyi ve bu sayede karşı bilgisayara girmeyi anlatacağım yapacağınız şey çok kolay öncelikle aşşağıdaki kodu kopyalayıp boşbir notpad e kodu yapıştırın
Alıntı:
Düzenleyen Balamir : 06-11-2010 at 15:53. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jan 2008
Üye numarası: #186608
![]() Karma: 10
|
olmuyor denedim ben bunu
|
|
|
|
|
#3 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 8202997
|
Nesi olmuyor arkadaşım söyle yardımcı olayım dosyayı dediğim gibi yap uzantısını .bat yap kendinde çalıştır makinanda "C" paylaşıma açılmışmı açılmamışmı bak bakalım sonrada paylaşımı tekrar kapatırsın ben bu foruma birşeyi denemeden kendim kullanmadan birşeyi paylaşmıyorum ilginize teşekkürler
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2007
Üye numarası: #130925 Yer: !stanbul
Karma etkisi: 5166
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 516048
|
güzel paylaşım...
Kod:
net share Balamir /d |
|
|
|
|
#5 | |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jan 2008
Üye numarası: #189684
![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 370
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Banned
|
Alıntı:
Düzenleyen Balamir : 26-01-2008 at 05:13. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Feb 2008
Üye numarası: #196959
![]() Karma: 30
|
Sn balamir bence çok faydalı bilgiler veriyorsunuz kim ne derse desin özellikle bu bu türde bilgileri bizlerle paylaymaya devam edin emeginize tşk ler
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Banned
|
Alıntı:
elimden geldiğince bilgilerimin doğrultusunda herkeze yardımcı olmaya çalışıyorum ama birisinin ayrıca böyle teşekkür etmesi hoşumada gitmedide değil bu forumdaki herkez bir aile bilgilerimizi herkezle paylaşmak ve yardım etmek üzere çalışıyoruz bir karşılıkta beklemiyoruz sonuçta bir insana yardım etmek ve onu mutlu etmek bence en güzeli zaten forumda birçok arkadaşımız wardom u bir aile olarak görüyor msn den cep telefonundan sürekli konuşuyoruz bir birlerimize yardımcı olmaya çalışıyoruz böyle bir arkadaşlık kardeşlik platforumu başka bir yerde'de yok hepinize tekrar teşekkür ederim Saygılarımla |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2007
Üye numarası: #156020
Karma etkisi: 440
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 43545
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Banned
|
Alıntı:
gelelim diğer sormuş olduğun sorulara karşı tarafın ip adresini bulmanın bir çok yolu var mesela msn den konuşuyorsun karşı tarafla sen makinana msn discovery programını yükliyeceksin o program sayesinde karşı tarafın ip adresini gösteriyor ve bu şekilde ip adresini alabilirsin forumda zaten karşı tarafın ip adresini almak için bir çok yöntem anlatıldı bir çoğuda işlevini gerçekten gerçekleştiriyor forumda arama yaparak daha fazla bilgiye ve programa ulaşabilirsin kolay gelsin SaygılarımlaDüzenleyen Balamir : 25-03-2008 at 19:06. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Nov 2007
Üye numarası: #155574
|
abi bişey sorcam yaw
msn discovery den ip adresini nası alıoz.d bn de msn discovery var ama bunu ilk kez duydum:d nası yapıldığını biraz açıklarsa emeğine sağlık (klavyen dert görmesin) |
|
|
|
|
#12 | |
|
Banned
|
Alıntı:
Buradan İndire Bilirsiniz |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jul 2008
Üye numarası: #246359
|
valla tebrikler balamir öyle güzel oluyorki hemde bir çocuk bile yapabilir yani
)))))))))) |
|
|
|
|
#14 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2008
Üye numarası: #202685
|
teşekkürler gayet güzel anlatmışınız ama pc de bu tarz işlerle uğraşmayan bi kişi için ( yani ben) genede hafifi bulutlu olmuş
.denicem bakalım ne kadarını yapabilicem |
|
|
|
|
#15 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2007
Üye numarası: #131872
Karma etkisi: 13
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 853