Yeni bir Sosyal Ag: WazzubSelam arkadaslar, Wazzub diye yeni bir sosyal ag olusturuyorlar. Davetiye sistemi uzerine kurulu sadece. Ve site herkese acik oldugunda oldugunda karlarinin da uye davet edenlere (belirli kriterlere gore) paylastirilacagi soyleniyor.
Konu informagico tarafından açılmış, 110 kişi tarafından görüntülenip, 1 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #1053
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 7904
|
Selam arkadaslar, Wazzub diye yeni bir sosyal ag olusturuyorlar. Davetiye sistemi uzerine kurulu sadece. Ve site herkese acik oldugunda oldugunda karlarinin da uye davet edenlere (belirli kriterlere gore) paylastirilacagi soyleniyor. Ya dersin ki hadi yalan soyluyorlar, ama bir yalan icin de bu kadar calismazlardi gibime geliyor. Ya olur da gercektir, sonra treni kacirmayalim diye sizinle paylasma ihtiyaci hissediyorum, bakarsiniz biraz para gelir : )
Uye olmak icin: http://signup.wazzub.info/?lrRef=f0d3a Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=521607 (buradaki linkte benim tarafimdan davet edildiginiz bilidiriliyor, sonra size tekrar bir link veriyor sizin direk refferer oldugunuz uzere o linki paylasiyorsunuz) Bakiyorum nette, millet yazilimlar hazirliyor, sistemler hazirliyor, yatirim falan yapiyor ne bilim, biz de geri kalmayalim dedim varsa birseyler ortak olmak lazim degil mi? |
|
|
|
|
#2 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #73088 Yer: İSTANBUL/GAZİOSMANPAŞA
Karma etkisi: 54175
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5415322
|
reklam yok
konu kilit-------çöp |
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Utangaçlık, Çekingenlik ve Sosyal Fobi | Selçuk. | Sağlık | 0 | 01-02-2011 20:19 |
| 40 Yeni Özelliğiyle Adobe CS5 (Creative Suite 5) | CROW77 | Resimli Program Anlatımları | 8 | 13-05-2010 00:31 |
| Dell'den 20 yeni ürün | Elvis | Donanım Haberleri | 0 | 26-03-2009 11:05 |
| 100 Soruda Yeni Sosyal Güvenlik Reformu ve Yasanın Tamamı | MuRaTTK | Kariyer ve İş Dünyası | 1 | 10-10-2008 13:43 |
|
|