Yeni bir Ubuntu Çeşidiarkadaşlar BURADA (http://fluxbuntu.org/)ki linkte yeni bir ubuntu dağıtımının piyasaya çıktığını sizlere haber vermek isterim. site şu anda ingilizce ve birkaç dil çeşidini de desteklemekte. Tükçe maalesef yok. üye olmak için
Konu maxi.cold tarafından açılmış, 929 kişi tarafından görüntülenip, 3 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Yeni bir Ubuntu Çeşidi konusundaki toplam yorum: 3, okunma sayısı: 929. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2005
Üye numarası: #1383 Yer: Isparta
Karma etkisi: 365
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 35752
|
arkadaşlar BURADAki linkte yeni bir ubuntu dağıtımının piyasaya çıktığını sizlere haber vermek isterim. site şu anda ingilizce ve birkaç dil çeşidini de desteklemekte. Tükçe maalesef yok. üye olmak için biraz da uğraşmanız gerekiyor. site içeriğini henüz tam olarak incelemedim. inceledikçe anlatabildiğim kadar yardımcı olmaya çalışırım.
Ubuntu, kubuntu, xubuntu, edubuntu ve sonunda da fluxbuntu. Ubuntu nun tüm güncel masaüstü yöneticilerinin kullanıldığı versiyonları çıkmıştı. Şimdi adı diğerlerine göre daha az duyulmuş, daha az kullanılan fluxbox masaüstü yöneticisi için de yeni bir versiyonu çıktı. Aramızda fluxbox kullanlar varsa artık ubuntu ya entegre edilmiş bu versiyonu kullanabilirler. Logosu da çok güzel olmuş. ![]() kaynak BURADAki linkten de bu yeni işletim sistemini indirebilirsiniz. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=139107 Desteklenen Sistemler 1- i386, PowerPC (In Development), 2- AMD64 (Planned), 3- IA64 (In Development) BURADAnda da ekran görüntülerine ulaşabilirsiniz. herkese kolay gelsin. ![]() Fluxbuntu Linux “The Lightweight, productive, agile operating system.” Düzenleyen maxi.cold : 24-05-2007 at 18:39. Sebep: link ekleme |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #74386 Yer: miyim..yemem..
Karma etkisi: 25
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1974
|
daha önceki serilerden kaydolarak adresime bedava istemiştim ve ilginçtir beş kuruş para vermeden adresime geldi..bunuda deniycem kesin gelir diye düşünüyorum...
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #8575 Yer: burası.
Karma etkisi: 3521
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 351195
|
güzel bilgi teşekkürler..
+k |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #2424 Yer: in kulağı var!
Karma etkisi: 659
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 65000
|
Ben daha Linux a geçme sancısı çekmekteyim.Gnoppix Lice cd yi dün çalıştıramadım Ekran kartım nvdia türevi olduğu için desteklemedi.
Sırada Pardus 2007 var onu denicem.. |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|