!!YENİ!!....II- Animal Fotomaniplasyon Yarışması -II....!!YENİ!!PhotoShop Tasarım ve Fotomanipülasyon Yarışmaları tüm hızıyla devam ediyor.. Yarışmalardaki genel amacımız PhotoShop becerilerimizi geliştirebileceğimiz keyifli ve seviyeli bir rekabet ortamı sağlayabilmektir.. Animal Fotomanipülasyon adlı bu yarışmamızdaki amacımız, İki farklı
Konu ArCaDeA tarafından açılmış, 1468 kişi tarafından görüntülenip, 19 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
!!YENİ!!....II- Animal Fotomaniplasyon Yarışması -II....!!YENİ!! konusundaki toplam yorum: 19, okunma sayısı: 1468. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #21601 Yer: istanbul
Karma etkisi: 8637
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 862804
|
PhotoShop Tasarım ve Fotomanipülasyon Yarışmaları tüm hızıyla devam ediyor.. Yarışmalardaki genel amacımız PhotoShop becerilerimizi geliştirebileceğimiz keyifli ve seviyeli bir rekabet ortamı sağlayabilmektir.. Animal Fotomanipülasyon adlı bu yarışmamızdaki amacımız, İki farklı canlının kırmasını oluşturmak. Burada yarışma komitesinin beklentisi yapılacak olan çalışmanın GERÇEKCİ OLMASI dır.. "Acaba bu gerçek bir fotograf mı?" diyebileceğimiz kadar gerçekci bir çalışma bekliyoruz.. Bunu yaparken istediğiniz araçları kullanabilir ve istediğiniz resimlerden faydalanabilirsiniz.. Genelde adet üzere verilen bir görselin değiştirilmesini beklemiştik.. Bu yarışmada sizlere bir görsel vermeyeceğiz.. Konu çok kısıtlı kalmasın diye İnsan hariç dilediğiniz canlıyı kullanabilirsiniz. Lütfen örnek çalışmayı inceleyin.. ÖRNEK ÇALIŞMA ![]() AÇIKLAMA : Çalışmalar 600x600 pxl ebatlarında olacak.. İki farklı canlının resmi kullanılacak ve bu iki canlının orijinal resimleri çalışmanın içinde sağ alt köşede anlaşılır bir biçimde eklenecek, Çalışmaya nickname yada rumuz yada kime ait olduğunu belli edecek bir obje yada yazı yazılmayacak.. sadece çalışma adı ve wardom.org yazısı eklenecek.. ÇALIŞMALARINIZI BU BAŞLIĞA GÖNDEREBİLİRSİNİZ Yarışmaya kabul edilen çalışmalar aşağıdaki linkte sergilenmektedir.. ÇALISMALAR ================================================== =========== Herkese iyi çalışmalar dileriz. PS Yarışma Kurulu MuRaTTK - ArCaDeA Yarışma bitiş tarihi: 20.03.2010 s:23:50 dir. Bu tarihten sonra konu kilitlenecek ve yeni çalışma alınmayacaktır. Çalışmalarınızı yollamadan evvel, lütfen kuralları birkez daha okuyun, bu yarışmadan diskalifiye olmamanız açısından önemlidir.. Yarışma ile ilgili kuralları aşağıda sizler için hazırlamış olduğumuz linkte bulabilirsiniz... KURALLAR 7. Kuralda değişiklik yapıldı.. Bilginize.. 7- Her yarışmacı dilediği kadar çalışma yollama hakkkına sahiptir.. Ancak yarışmaya yapmış olduğu çalışmalardan sadece 3 tanesi ile katılabilir.. Yani yarışma sezonu boyunca, yarışmaya 14 tane çalışma yollayan bir yarışmacı oylama zamanı geldiğinde oylamaya kendi belirlediği 3 çalışmayı sokacaktır.. Fotomanipülasyon hakkında bilgi edinmek için lütfen aşağıdaki linki inceleyin.. FotoManipülasyon Nedir Örnek çalışmalar.. Bu çalışmalar eğlence amaçlı yapılmıştır.. Yarışmaya dahil değildir. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=333177 ![]() ![]() ![]() . Düzenleyen ArCaDeA : 27-12-2009 at 00:08. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Photoshop Editoru
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2007
Üye numarası: #166492
Karma etkisi: 15003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1499728
|
Sayın Modum sakıncası yoksa Birşey sormak istiyorum Bu yeni yarışma mı tarihi nedir 15.08.09 diyor bitiş tarihi anlayamadım
Sakıncalı Birşey yaptıysam kusuruma Bakmayın ![]() |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Moderator
|
Alıntı:
Tarih hatalı yazılmış, düzelttim.. Bu tamamen benim tembelliğimden kaynaklanan birşey.. Eski yarışma sayfasını Copy/Paste yaptım ![]() Genelde insalar yazılanlarıu okumadan direk konuya zıplıyorlar.. Bu noktada tekrar tebrik ediyorum seni.. Hatta kuru-kuru tebrik etmeyip Karma vereceğim.. Tekrar Teşekkürler.. ImpactDesign isimli kullanıcıya daha önce karma vermişsiniz. Tekrar karma verebilmek için, başka kullanıcılara karma dağıtmanız gerekiyor. ImpactDesign isimli kullanıcıya daha önce karma vermişsiniz. Tekrar karma verebilmek için, başka kullanıcılara karma dağıtmanız gerekiyor. ImpactDesign isimli kullanıcıya daha önce karma vermişsiniz. Tekrar karma verebilmek için, başka kullanıcılara karma dağıtmanız gerekiyor. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2006
Üye numarası: #64474 Yer: West Coast
Karma etkisi: 10116
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1010338
|
onceki yarisma kadar zevkli olacagindan eminim ArCaDeA
.katilan arkadaslara simdiden basarilar diliyorum, eglenceli bir yarisma olacak. tesekkurler, ArCaDeA. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2007
Üye numarası: #154269
Karma etkisi: 30110
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3010064
|
Sağol hocam...
sürenin uzun tutulması iyi olmuş... ![]() başarılar herkese.... |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Moderator
|
bu kadar ilgi beklemiyordum..?
![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Sinema Bölümü Editörü
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2008
Üye numarası: #190990 Yer: İstanbul-Kocaeli``
Karma etkisi: 42066
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4205370
|
Biraz anlasaydım seve seve katılırdım.
/güncel .Düzenleyen Strawberry Fields : 09-06-2010 at 12:47. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2007
Üye numarası: #135207
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4556845
|
Bugüne kadar photoshopu öyle böyle kullanıyordum,konuyu yeni gördüm modum elimden geleni yapmaya çalışacağım komikte olsa yapacağım sonuçta azim önemli
![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2009
Üye numarası: #397283
Karma etkisi: 351
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 34881
|
valla süper
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jul 2009
Üye numarası: #348036 Yer: İstanbul
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Süper fotoshoptan anlasam katılmak isterdim
ama pixel ne onu bile bilmem xD h.o ne diyelim allah yardımcınız olsun ![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1010338
|
Topic up..
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Forum Ustası
|
uste cikmasi icin yazdim
+ up up up :P |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Photoshop Editoru
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2007
Üye numarası: #166492
Karma etkisi: 15003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1499728
|
Sayın Modum Bu yarışmay Sanal Modifiye Olarak Değiştirelim mi
![]() |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2009
Üye numarası: #308775 Yer: -25
Karma etkisi: 4918
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 491344
|
Forumdaki photoshoptan anlayan arkadaşlar için güzel bir fırsat.
İnşallah ilerde bu işi kapınca bizde katılırız ![]() |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2010
Üye numarası: #419434 Yer: İstanbuLue
Karma etkisi: 550
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 54679
|
KİmseDen Ses SoLuk Çıkmamış Bari Ben KatıLimm Dedim Buyrun ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Türk Hacksplorer | omerkaramahmut | MSN, ICQ, IM Güvenliği | 15 | 13-09-2010 20:12 |
| MSN Hack için süper bir şey :D:D:D | Müfettiş | MSN, ICQ, IM Güvenliği | 29 | 06-03-2010 11:46 |
| Animal Fotomanipülasyon Yarışması Sonuçları | ArCaDeA | Photoshop | 24 | 08-09-2009 02:52 |
| TÜRK HACKSPLORER V2.0 Çıktıı!!!! | c3h3n | Güvenlik Programları | 36 | 18-07-2006 23:43 |
|
|