Yeni Metin BelgesiArkadaşlar ben rich edit nesnesini kullanarak yeni metin belgesini yapıyorum. orda toolbar a ' kalın= K altı çizili=A italik=İ yapıcam bunlar aynı andada kullanılacak tek tek te çalışacak yani hem
Konu pozitronik20 tarafından açılmış, 176 kişi tarafından görüntülenip, 2 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Yeni Metin Belgesi konusundaki toplam yorum: 2, okunma sayısı: 176. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Apr 2011
Üye numarası: #532617
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Arkadaşlar ben rich edit nesnesini kullanarak yeni metin belgesini yapıyorum. orda toolbar a ' kalın= K altı çizili=A italik=İ yapıcam bunlar aynı andada kullanılacak tek tek te çalışacak yani hem italik aktifken kalında aktif olabiicek aynı world belgesindeki gibi bunu rich editte çalıştırıcaz.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2005
Üye numarası: #14562
Karma etkisi: 608
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 60025
|
3 tane checkbox koy. her birinin onclick olayına.
if kalincheckbox.Checked then richedit.Font.Style:=[fsbold]; if altizicizicheckbox.Checked then richedit.Font.Style:=[fsunderline]; if italiccheckbox.Checked then richedit.Font.Style:=[fsitalic]; |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Apr 2011
Üye numarası: #532617
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
hocam checkbox ta değil toolbarda yapıcaktım ama öğrendim teşekür ederim.
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| İsrail Yanlısı Lobilerin CHP-MHP Planı | BedliS | Siyaset | 53 | 09-06-2010 15:29 |
| Metin Belgesi (.txt) dosyasını . Textboxa AKtarmak ( YARDIM ) | mc_akuma | Visual Basic | 9 | 02-11-2009 21:58 |
| Deniz Feneri soygun şirketi, Yeni Şafak Gazetesi | edoram | Siyaset | 2 | 24-10-2009 00:02 |
|
|