Yeni..Öncelikle merhaba. Adım Mert.. Sayfanıza yeni üye oldum ve kaynaklarınızdan yararlanmak istiyorum..Hack konusunda pek bilgim yok ama yardımlarınızla kısa zamanda öğreneceğimden eminim... Bu arada hack konusunda merak ettiğim birşey var.Acaba
Konu Pyro Mania tarafından açılmış, 127 kişi tarafından görüntülenip, 3 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Aug 2011
Üye numarası: #557149
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Öncelikle merhaba. Adım Mert..
Sayfanıza yeni üye oldum ve kaynaklarınızdan yararlanmak istiyorum..Hack konusunda pek bilgim yok ama yardımlarınızla kısa zamanda öğreneceğimden eminim... Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=497548 Bu arada hack konusunda merak ettiğim birşey var.Acaba kablosuz netlerde şifre kırma gibi bir olanak var mı ? Eğer varsa yardımcı olursanız sevinirim ))Herkese iyi akşamlar : )) |
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2008
Üye numarası: #199953 Yer: altı da bir üstü de birdir ban tuşunun...
Karma etkisi: 103841
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 10380269
|
hoşgeldiniz ama aklınıza gelen her soru için konu açmaktansa, arama yapmayı öğrenin ve ilgili konu başlıklarını, bu konulara yazılan soru ve cevapları inceleyiniz.
kolay gelsin. |
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2008
Üye numarası: #263420 Yer: E S K İ Ş E H İ R
Karma etkisi: 12611
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1260605
|
aramıza hoş geldin mert bilgi paylaşımında sınır tanımayan arkadaşlarımızın sayesinde kendi yapacakların karşısında şaşıracaksın tekrar hoş geldin tam detay için arkadaşlar ve USTA larımız yardımcı olurlar
İyi Forumlar |
|
|
|
|
#4 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Aug 2011
Üye numarası: #557149
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
İlgileriniz için teşekkür ederim hoş bulduk.. Kısa zamanda forumu gezdim ve hala da gezmeye devam ediyorum.Geneli hacker olma yolunda ilk aşamalar nelerdir konuları oluyo.Kısa zaman da çok şey öğreneceğimden eminim ve hepsi sizin sayenizde olucak : )))
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| İş Arayan Arkadaşlar | Peker | Güncel | 114 | 02-01-2012 00:46 |
| Yeni Malatyaspor 2-1 Fenerbahçe (ZTK 3. hafta maçı) | ysunshine | Beşiktaş, Trabzonspor ve Diğerleri... | 46 | 14-01-2011 15:44 |
| Dell'den 20 yeni ürün | Elvis | Donanım Haberleri | 0 | 26-03-2009 11:05 |
| Dünya ekonomilerini 'yeni bir 11 Eylül' ü Kore mi?? | soniqueizm | Komplo Teorileri | 1 | 24-03-2009 18:38 |
|
|