Yerel Ağ Kurup,İnterneti PaylaşmaUmarım konuyu doğru yere açmışımdır.Benim bir sorum olacak; Evimde Windows 7 yüklü notebook,Windows Xp yüklü masaüstü bilgisayar var.Network Adaptor'le masaüstünü internete bağlayıp,yerel ağ kablosu ile interneti notebooka paylaşabiliyorum.Yani Windows Xp'de
Konu merve_şahin tarafından açılmış, 372 kişi tarafından görüntülenip, 2 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Yerel Ağ Kurup,İnterneti Paylaşma konusundaki toplam yorum: 2, okunma sayısı: 372. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jul 2006
Üye numarası: #79675
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Umarım konuyu doğru yere açmışımdır.Benim bir sorum olacak;
Evimde Windows 7 yüklü notebook,Windows Xp yüklü masaüstü bilgisayar var.Network Adaptor'le masaüstünü internete bağlayıp,yerel ağ kablosu ile interneti notebooka paylaşabiliyorum.Yani Windows Xp'de yerel ağ bağlantısı kur dediğimde ilerleyen ayarlarda internet paylaşımını aç diye bir seçenek geliyor ve bu şekilde interneti paylaşabiliyorum.Oysa Windows 7 yüklü notebookta ağ kur dediğimde internet paylaşımını aç vb. bir ibare göremiyorum. Şimdi notebooktan doğru yerel ağ bağlantısını kurup interneti paylaşabilmek için resimdekilerden hangisini seçmeliyim? ![]() Uploaded with ImageShack.us 'İnternete bağlan' seçeneği ile zaten alakalı değil. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=495362 'Yeni bir ağ kur' seçeneğide sonuçsuz kalıyor.Hiçbir erişim noktası gelmiyor. 'Kablosuz ağa el ile bağlan' zaten değil. 'Çalışma alanına bağlan'da sonuç vermiyor. Bunun çözümü nedir?Yardımlarınız için çok teşekkür ederim... Düzenleyen merve_şahin : 04-08-2011 at 17:16. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #19756
Karma etkisi: 7746
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 773439
|
Sorununu tam anlamadım ama şuan kafamda allak bullak olduğundan çözümü yazıcam sen atladığım noktaları sor.
Paylaşıma açacağın bilgisayarda modeme bağlı bağdaştırıcının paylaşımını aç. Sonra diğer ağ kartı ile diğer bilgisayarın ip ayarlarını yap. Son olarakta nolur nolmaz bilgisayarların çalışma grubunu aynı yap. windows 7 olan bilgisayarında paylaşım ayarlarından dosya paylaşım ayarlarının açık olduğunu kontrol et. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=495362 Sanırım çok karışık oldu eve gittiğime daha ayrıntılı yazabilirim senden gelecek dönütler doğrultusunda. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jul 2006
Üye numarası: #79675
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Sorunum şu ki;
Resimdeki wireless adaptörü Xp yüklü masaüstü bilgisayarıma bağlayıp interneti paylaşıma açabiliyorum. ![]() Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=495362 Oysa Windows 7 yüklü notebook'ta ise wireless adaptorle interneti alıp yerel ağ kablosu ile diğer pc'ye paylaşamıyorum. Ip ayarlarını otomatik alıyor.Çalışma Grubu adı aynı. |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Kılıçdaroğlu: Yerel Yönetimleri Özerkleştireceğiz. | intelligence | Siyaset | 41 | 27-05-2011 11:58 |
| Yerel Ağ Bağlantısı Kurulumu (Resimli Anlatım) | TrOia | Networking - Ağ Güvenliği | 32 | 21-01-2011 14:00 |
| 2009 Yerel Seçim Sonuçları | Zeki İlkörücü | Çöp Kutusu | 2 | 04-04-2009 12:41 |
| YEREL SEÇiMLER BUGÜN YAPILSA | atlantis41 | Siyaset | 28 | 12-11-2008 18:14 |
| Yerel seçime doğru | +Zafer | Siyaset | 7 | 14-10-2008 19:57 |
|
|