Yerel Ağımda Sorun VAR Lütfen bi bakaramısınız!!İnternete üniverite kampüsünden giriyorum bağlantım wireleess değil cam ı bazı kişilere açabiliyorum bazen onlar bana açıyor ama bazen de ben açan kişiye açamıyorum çok karışık bi durum.Limewire türü programlarsa hiç
Konu hero_88 tarafından açılmış, 667 kişi tarafından görüntülenip, 13 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Yerel Ağımda Sorun VAR Lütfen bi bakaramısınız!! konusundaki toplam yorum: 13, okunma sayısı: 667. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jan 2007
Üye numarası: #104402 Yer: Trabzon
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
İnternete üniverite kampüsünden giriyorum bağlantım wireleess değil cam ı bazı kişilere açabiliyorum bazen onlar bana açıyor ama bazen de ben açan kişiye açamıyorum çok karışık bi durum.Limewire türü programlarsa hiç kullanamıyorum.Limewire derken paylaşım programları + rapid sorunu da var ve ineternetten tv de izlenmiyo bunları nasıl çözebilirlim..yardımınıza ihityacım var ...Lütfen bu sorunuma el atın artık çıldırmak üzereyim
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2006
Üye numarası: #89570 Yer: THE-END
Karma etkisi: 55070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5505555
|
Ünİversİte KampÜsÜnden Gİrİyorum DemİŞŞİn,yanİ Yaninda Bİlgİsayarlar Mevcut.sorun Onlardada Ayni Şekİlde Mİ?yoksa Sadece Senİn KullandiĞin Makİnede Mİ?yerel AĞ DemİŞŞİn.genelleme Oluyor Gİbİ Sankİ.daha Ayrintili Bİlgİ Verİrsen Sanirim ArkadaŞlar Hizli Bİr Şekİlde Yardimci Olurlar Sana.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Çırak
|
evet bu sorun herkeste var eskiden açıkmış bu tür şeyler herkes suistimal edince internet yavaşlayınca kapamışlar bunları gizli açmanın yolunu arıyorum adsl yi aldığımdan beri ama bi türlü bulamadım of ya bıktım artık internetim olduğuna sevinemiorum bile
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Çırak
|
ha bir de unutmadan söyleyeim ip sabit bu yüzden site hackler ken fln ip değiştiremiyorum bir kere denedim ama dondu internet programı sildim o zman çalıştı
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #46248 Yer: Istanbul
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 855182
|
Yani herkeste var. Çünkü bunlar engelllenmiş
. Bunların engelini sadece ana makineden kaldırabilirsin; tabi erişebilirsen . Ve üniversitelerin ipsi sabittir bildiğim kadarı ile ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Çırak
|
evet sabit peki ana makinaya evden nasıl ulaşabilirm aslında internetin merkezine gitme imkanım var bilgi işleme oraya gitsem yapabilirmyiim çaktırmadna
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2006
Üye numarası: #89570 Yer: THE-END
Karma etkisi: 55070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5505555
|
Hero sen yenisin.Şimdi sitede arama yaptır ne istiyorsan detaylı aramada bulabilirsin.Şimdi şuradaydı buradaydı diye link kalabalığı yapmayalım.Senin işine yarayacak bir çok konu var forumda.İşine yarayanı seçmek senin elinde.Kolay gelsin ve sitemize hoşgeldin.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Çırak
|
walla hangi programı kullancağımı bilsem ararımda onu da bilmiorum işte
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #7529 Yer: Ankara-Aydın
Karma etkisi: 1433
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 142202
|
Dostum soruna bakıLırsa Entreprise Admin tarafından engeLLenme durumu var sanırım...
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Çırak
|
ya bu sitede illaki bu sorunu aşabilecek olanlar vardır eğer bilenler varsa bana özelden ulaşabilibr mi
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #46248 Yer: Istanbul
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 855182
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #75402
|
kardes bosa kasiyon admin sifreyi bilmedikten sonra ne engelleri asabilirsin nede bilgi isleme baglanabilirsin?
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Çırak
|
bilgisayar bölümünde çalışan hocalar ı tanıyorum onlar yardım eerse belki bişey yapabilirim eğer evden bağlanıp şifreyi kırmak mümkünse
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #74038
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 720
|
Ya sorun bence portların kapatılması yani sen admin şifreyi bilsen de portları açarsın ve herkes girebilir.Bu durum da hemen anlaşılacağından tekrar portlar kapatılır.yani bana kalırsa yapılacak bir şey yok.
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|