yerel agla ilgili cikmazlarimoncelikle aranizda yerel ag kuran var mi? gerci yoksa da kafamda bazi seyler karisiyor : ornegin router yonlendirme yapiyor ve network katmaninda calisiyor ama sybexte ben switched network diye de
Konu kobem tarafından açılmış, 322 kişi tarafından görüntülenip, 2 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
yerel agla ilgili cikmazlarim konusundaki toplam yorum: 2, okunma sayısı: 322. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2006
Üye numarası: #76903
Karma etkisi: 6
![]() Karma: 68
|
oncelikle aranizda yerel ag kuran var mi?
gerci yoksa da kafamda bazi seyler karisiyor : ornegin router yonlendirme yapiyor ve network katmaninda calisiyor ama sybexte ben switched network diye de tabir gordum eee bu nasil oluyor? network illa ki router cihaziyla ilgili degil mi? Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=119519 ben mesela bir okula yerel ag kurmaya calissam(kablolu ama) oncelikle bilgis.laboratuvarlarinda bulunan pcleri orada switche baglasam ee sonrasi yani networku nasil saglayacagim ornegin pclerde internete girebilmek istiyorsam dsl hattiyla(genelde) isi bitiririm herhalde de router kullanmali miyim? ornegin evde internet elde edebilmek icin (kablolu) dsl teknolojisinden yararlanacaksam telefon hatti ve dsl modem yetiyor ve bana interneti getirecek olan router ispde. Buna dayanarak yerel agda nasil bir hiyerarsi izlenebilir? router kulalnilabilir mi? bir de kullanilacak cihazi ne zaman ben satin alip kullanmaliyim ne zaman baska kaynaklardan yararlanmaliyim? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2006
Üye numarası: #76903
Karma etkisi: 6
![]() Karma: 68
|
bunda yardim edecek var mi?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #19756
Karma etkisi: 7746
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 773439
|
arkadaşım şöyle diyim sana istersen switch bisürü makina bağlarsın hepsi aynı networkte olur router kullanmazsın router sadece farklı networkleri görüştürmen içindir tam anlamadım sormak istediğini ama umarım yeterli olmuştur ?
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|