YetkilendirmeArkadaşlar merhaba, Öncelikle şunu söylemeliyim iş yerinde bilgisayarlarımız var bunları bir türlü yetkilendirme yaparak internete girmemesini sağlamak istiyorum msn veya herhangi bir internetteki sitelerde gezinmelerini istemiyorum bunu nasıl yapabilirim.. bilgisayarlarda
Konu FenerLee tarafından açılmış, 120 kişi tarafından görüntülenip, 6 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Yetkilendirme konusundaki toplam yorum: 6, okunma sayısı: 120. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2006
Üye numarası: #55579
Karma etkisi: 18
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1167
|
Arkadaşlar merhaba,
Öncelikle şunu söylemeliyim iş yerinde bilgisayarlarımız var bunları bir türlü yetkilendirme yaparak internete girmemesini sağlamak istiyorum msn veya herhangi bir internetteki sitelerde gezinmelerini istemiyorum bunu nasıl yapabilirim.. bilgisayarlarda muhasebe programına uzak masaüstü aracılığıyla erişiyoruz ve outlook kullanıyoruz... Bunu herhangi bir yazılımla yapabilirmiyim (bu biraz işime gelmiyor lisans almak gerekiyor) yoksa bunları windowstan yapabilirmiyim yapabilirsem nasıl yapabilirim?... Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=508057 şimdiden teşekkürler... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2010
Üye numarası: #476514 Yer: Denizli - Eskişehir
Karma etkisi: 1801
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 179831
|
cok kolay
"pfsense" kuruyorsun olup bitiyor.. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Cool Üye
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Kalfası
|
düşük mü düşük bir bilgisayar buluyorsun. "pfsense" kurup modemden "pfsense bilgisayarına" ,"pfsense bilgisayarından" switch e giriyorsun. bu sayede pfsense tüm giriş çıkışları denetlıyor
hani otellerde var ya internete girmek için kullanıcı adı şifre giriyorsun. aynı şey otobuslerdede var. ondan işte.senın izin verdiğin kişi izin verdiğin yere giriyor. benım anlatımımla olacak şey değil ama ozetle bu. denetleyici bir nevi. araştırmalısın kardeş.. birkaç müşterimize kurduk sorunsuz çalışmakta |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Cool Üye
|
Teşekkür ederim Czmi araştırıyorumda pek belirgin birşey bulamadım eğer bilgisi olan arkadşalar yardım ederlerse çok minnetar kalırım....
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Kalfası
|
bak bu bir firewall mantığıyla çalışıyor diyebilirim. kullanıcıya giriceği siteleri belirliyorsun. girilen her siyeyi, ne kadar durduguna kadar kaydeden bir sistem. Bilgi işlemci veya bilgisayarcınla gorusursen yardımcı olacaktır. Daha yenı bir sistem sayıldıgından bilmeyen cok ama sormanda fayda var
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Cool Üye
|
Arkadaşlar yokmu bilenn??
Arkadaşlar bileniniz varsa lütfen yardım etsinler.. Düzenleyen Balamir : 19-10-2011 at 09:14. Sebep: Flood yapmayın |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Windows7 Yetkilendirme Sorunu Acil Yardımm!! | Gürcan | Windows 7 | 1 | 24-12-2010 20:19 |
| AutoCAD LT 2007 Kurulumu | .::Lord42::. | 3D Cad | 2 | 05-02-2009 14:10 |
| SouceSafe ve yetkilendirme | Master Koçero | Programlar | 0 | 20-10-2006 18:02 |
| deathbed | İşletim Sistemleri | 6 | 12-08-2006 21:09 | |
|
|