Yil 2020...ay Ve Yildizimiz Nerede Baba!!!Yıl 2020,kızım 18,ben 47 yaşındayım... Baba bizim bayrağımızda sizin zamanınızda Ay-yıldız varmış neden şimdi haç işareti ve anlamını bilmediğim renkler var? 2 arkadaş okulda tavan arasında eski bir atlas bulmuştuk,o
Konu atakanTNT tarafından açılmış, 776 kişi tarafından görüntülenip, 10 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2007
Üye numarası: #107504
Karma etkisi: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 444
|
Yıl 2020,kızım 18,ben 47 yaşındayım... "Baba bizim bayrağımızda sizin zamanınızda Ay-yıldız varmış neden şimdi haç işareti ve anlamını bilmediğim renkler var? 2 arkadaş okulda tavan arasında eski bir atlas bulmuştuk,o atlasta gördük daha önce Edirne'den Kars'a kadar Türkiye toprağı imiş,şimdi neden o haritanın 1/5'ine Türkiye diyoruz? Eskiden her mahallede 1-2 cami varken,şimdi neden her ilde bir cami var,dedem bahsetmişti daha önce ezan denen bir şey varmış,günde 5 defa camilerden okunurmuş şimdi bu çan sesleri ne baba? Filistinlilerin zamanında topraklarını parça parça satarak İsrail'in kurulmasına sebep olduklarını hiç mi bir yerde okumadınız da,topraklarımızı sattırıp şimdi bu ufacık alana bizi hapsettiniz.Siz atalarınızdan böyle mi aldınız bu toprakları,emaneti böyle mi korudunuz. Günden güne topraklarımız satılırken siz uyuyor muydunuz baba? Baba küçükken herkesin beni Aybüke diye çağırdığını hatırlar gibiyim şimdi neden bana Angel diyorlar,beni kulağıma Angel ismini ezanla sen mi söyledin? Bizim evin önünden tanklarla geçen Amerikan askerleri kim baba?Hergün bize hakaret ederek ve sizi her gördükleri yerde coplayarak demokrasi ( ! ) mi getirdiler baba?Bize okulda demokrasinin tanımını daha farklı öğrettiler sanki... Elime geçen gün bir kitapgeçti baba,senin gençliğinden kalan .Biz Ankara'ya taşınmazdan önce memleketimizin ismi Gaziantep'miş ve 6317 şehit vererek "Gazi" lik ünvanını kazanmış.Neden şimdi oraya kürdistan diyorlar baba.Baba hani sizlere kürtlerle Türkler kardeştir demişler,peki kardeşlerim neden bizi öldürüp ülkemizde ayrı devlet kurdular. Baba o kitapta Atatürk diye birinden de bahsetmişti.O her kimse 1933'te Bursa'da bir nutuk vermiş,ben şimdi bile ne kastettiğini anlayabiliyorken,sizin gençliğiniz bu kadar mı cahildi de o uyarıları dikkate almadınız. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=151164 Şimdiki kürdistan toprağında yer alan Süleymaniye'de askerimizin başına çuval geçirmişler ve sen o dönemde gençtin,hiç mi kanın donmadı baba.Neden hesap sormadınız bunları görmezden gelen yöneticilerinize? O az önce bahsettiğim Atatürk size bir hitabe yazmış ve sizi hain yöneticilere ve uşaklara karşı uyarmışve hitabenin sonunda da "Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur."demiş.Baba kanınız o kadar bozuk mu ki ülkemizi bu hale getirenlerin yakasına yapışmadınız. Baba Türkiyeli ne demek,biz Türk çocuğu değil miyiz,soyumuz belli değil mi bizim ,o kitapta okumuştum "Ne mutlu Türküm diyene" yazıyordu.Peki baba ben neden mutlu değilim.Türküm demek suçsa ve kötü bir şeyse siz eskiden neden söylerdiniz. Baba biz Kurtuluş Savaşı denen bir şey yaşamışız,kitaba göre dünyanın gördüğü en şanlı savaşmış ve o savaşta 4 milyon şehit vermişiz.Madem bu vatandan bu kadar kolay vazgeçecektiniz de neden o kadar şehit verdiniz. Hiç mi kitap okumadınız,hiç mi sizi uyaran olmadı,hiç mi göremediniz ülkemizin peşkeş çekildiğini,eğer farkında olduysanız ve duygusuzca evinizde oturduysanız sizin o hainlerden ne farkınız kaldı.Allah'ın huzuruna hangi yüzle çıkacaksınız baba. "Vatan sevgisi imandandır" diye bir hadis varken hadi diyelim ki Türklüğünüzden vazgeçtiniz bari İslam'ın emrine uysaydınız. Senin eski cd'lerden dinledim baba,bizim de bir İstiklal Marşı'mız varmış,o marşı yanlızca körü körüne ezberlediniz mi?Atalarımız sizi her fırsatta uyarmış,demiş ki "Ey Türk titre ve kendine dön."Baba ne zaman titreyeceksiniz,Ankara'yı da kaybettikten sonra mı? Bundan 13 yıl önce titremediyseniz eğer artık hiç birşey titretemez sizi. Baba sen son bağımsız olan Türkiye Cumhuriyetini gördün."Ya devlet başa,ya kuzgun leşe" diyebilecek bir Hasan Tahsin,bir Şehit Şahin,bir Sütçü İmam yok muydu aranızda?Yazıklar olsun baba sizin gençliğinize! Bu günleri göreceğime hiç doğmasaydım baba.Türklüğünüzden utanmadınız hiç olmazsa insanlığınızdan utansaydınız baba.Bu vatan göz göre göre altınızdan kayarken hiç olmazsa ''ŞEREFİNİZLE ÖLEMEDİNİZ Mİ?" |
|
|
|
|
#2 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #47450 Yer: İzmir & Yali
Karma etkisi: 1076
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 106917
|
Filistinlilerin zamanında topraklarını parça parça satarak İsrail'in
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=151164 kurulmasına sebep olduklarını hiç mi bir yerde okumadınız da,topraklarımızı sattırıp şimdi bu ufacık alana bizi hapsettiniz.Siz atalarınızdan böyle mi aldınız bu toprakları,emaneti böyle mi korudunuz. Günden güne topraklarımız satılırken siz uyuyor muydunuz baba? bu kısmına katiliyorum su anda antalya'ya bagli ilcelerde örn Kaş Kalkan Belek w.sw.s % 70 inden cogu yabanci ve hala'da yabancilar ew arsa almak icin birbirleri ile yarisiyorlar Erdogan baba yakinda kendinide Bush'a devremülk olarak kiralar =P Eline saglik güsel olmus +^^ |
|
|
|
|
#3 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2006
Üye numarası: #98609 Yer: İstanbul / Küçükçekmece / Tepeüstü
Karma etkisi: 11
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 597
|
Güzel Ellerine sağlik
|
|
|
|
|
#4 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #24493 Yer: VaroşLar ! HayatLar Harap, Köşe ßaşLarında Cigara ve Şarap...
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2234
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2006
Üye numarası: #84285
Karma etkisi: 9
![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 325
|
kadeş haklısın kuzu gibi olduk iy çe ama bizim milletimizdede var bana dokanmayan yılan bin yıl yaşasın mantığı var herkez ayaklansa bunlar olmaz
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2006
Üye numarası: #95842 Yer: A T A T Ü R K İ Y E
Karma etkisi: 4618
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 460964
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #71884 Yer: bırakıcam bu işleri,gidicem buralardan
Karma etkisi: 83
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 7685
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2007
Üye numarası: #132146 Yer: imde durmam!
Karma etkisi: 1513
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 150792
|
Bunu yapan provakatorler nasilda inandiriyor halkimi...AKP yi bu kadar kotulemek olur Ozellestirmeler bu kadar baltalanir.Sokun artik sunu kafaniza ozellestirme halkimiz icin iyi bir sey devlet icin iyi birsey ve satin aldiklari yerler haritada turk topragidir kimse askerini sokamaz!
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Daimi Üye
|
Alıntı:
Ben yurt dişinda işim geregi iki ülkede yaşiyorum norvec ve rusya'da kaliyorum Ve benim işim genel'de devlet ihalesi alan bir yabanci firmanin proje teknikeriyim Ve orada gördügüm adamlar Kendi ülkesine ait bir işletmeyi bir yabanciya satmiyor ha yüksek bir fiyat verilirse satiyorlar ve Vergi denetlemesi ,diger işlemler gibi türkiyede ki gibi ana baba hayrina yapilmiyor Türkiyede hak getire ne vergi ne bişi abdullah gül vergisini ödemeyenler icin bile af cikariyo Sonra neymiş biz özelleştirme yaptik YAPMAN ÖNEMLİ DEİL TAKİBİ ÖNEMLİ!..... + orada Devlet arazisine konmak Güven Özveri Tecrübe istiyo Ama burada yak ormani iki gün sonra dik oraya otel ha olmadi eger warsa tanidigin devlet büyügü hemen bi rica et Devlet arazisini üstüne gecirsin aslinda daha konusurum ama Tartişma yaratmak istemiyorum SİZ EDİSON PARTİSİNİ DESTEKLEMEYE DEWAM EDİN!... |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Daimi Üye
|
1980 ile birlikte.. Netekim efendi ve kısaboylu şişman adam.. vee takip eden basiretsiz yönetici kadroları.., Ülkemi "Batan geminin malı" anlayışı ile "babalar gibi" satma paranoyasına girdiler..
Ülkemizin akçiğerleri ormanlarımız , atalarımın alyanslarını satarak oluşturulan ulusal değerlerimiz (Fabrikalarımız),kıyılarımız,tersanelerimiz kısaca.. CUMHURİYETİMİZ.. satılmaktadır.. Bugün ülkemizin %20 si satılmış durumdadır.. tabi bu arada Basın ve medyamız da milli değildir.. Ülkemizi., kişisel çıkarını,ulusal çıkarın önüne koyan basiretsiz kişiler yönetmektedir.. Dileğim..: Ulusal bir hükümet in işbaşına gelmesi.. Satılanların devlete geri alınması.. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=151164 Satanlardan ve alanlardan hesap sorulmasıdır.. |
|
|
|
|
#11 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2007
Üye numarası: #134942 Yer: Bursa
Karma etkisi: 2962
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 295725
|
TÜRKİYE'NİN Kaderini çoktan belirlemişler çizmişler.. o çizgi üzerinde türkiye bi yazıda okudum ABD'nin TÜRKİYE'den aldığı topraklar hep petrolun çıkacağı topraklar.AB'nin çıkarlarına göre TÜRKİYE fakir olmalı TÜRKİYE fakir olursa istediklerini yabamazlar..başa gelen kim olursa olsun çok zor herşeyini feda etmesi ve bir çok şeyi iyi bilmesi gerekiyo ben henüz böle bi lider görmüyorum..
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|