Yoklama Kaçağı Cezası Hakkında2009 Ön lisans mezunuyum, açık öğretim lisans tamamlama kaydı yaptığım için yoklamaya gitmemiştim. Fakat okuduğum sınıf daha hazırlık olduğu için gitmem gerekiyormuş.Ve geçte olsa gittim. Duruşma kağıdı geldi; 31-10-2009 tarihinde
Konu Agovic tarafından açılmış, 2047 kişi tarafından görüntülenip, 10 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Yoklama Kaçağı Cezası Hakkında konusundaki toplam yorum: 10, okunma sayısı: 2047. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2005
Üye numarası: #44890 Yer: imin ne önemi var :)
Karma etkisi: 1266
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 125950
|
2009 Ön lisans mezunuyum, açık öğretim lisans tamamlama kaydı yaptığım için yoklamaya gitmemiştim. Fakat okuduğum sınıf daha hazırlık olduğu için gitmem gerekiyormuş.Ve geçte olsa gittim.
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=401288 Duruşma kağıdı geldi; 31-10-2009 tarihinde yaptırmam gereken yoklamamı,12.04.2010 tarihinde yaptırdığım yazıyor. Bugün duruşmama gittim.Gelirim olup olmadığını sordular ; yok dedim. Neden yoklamaya gitmediğimi sordular, daha önce okulun tecil ettiğini , yine öyle olacağını düşündüğüm için gelmediğini söyledim. Öğrenci belgem yanımda olmasına rağmen , askerlik şubesinden isteyecekleri için , 1 aralığa ertelendi mahkeme. Muhtemelen o tarihtede bitecek fakat; İnternette okudum ve çevremdede duydum günlüğü 20 liraya kadar ceza alanlar var. eğer öyleyse yandım ben !Gelir durumunu sormaları biraz umutlandırdı, acaba gelir durumuna göre ceza cok ufak miktarlara inebiliyor,yada kalkabiliyormu? Varmı bilgisi olan , deneyimi olan. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2010
Üye numarası: #457047
Karma etkisi: 2654
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 265277
|
git 4 yıllık uniye git kıyak askerlik 6 ay
zenginler oyle yapmıyormu bırak fakirler dusunsun. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Daimi Üye
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2010
Üye numarası: #447611
Karma etkisi: 676
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 67361
|
bende senle aynı durumdayım ve daha yoklamaya gitmedim ne olacak merak ediyorum :S
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Daimi Üye
|
Alıntı:
Yoklamaya gitmeni öneririm bir an önce. Git tecil ettir, yoksa kimlik kontrollerinde yada , trafikte yakalandığında asker kaçağı muamelesi görürsün. Ve benim merak ettiğim gibi para cezasını merak edersin bir an önce git bence |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #4844 Yer: im o ayakları ...
Karma etkisi: 65086
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 6506929
|
dün gittim subeye tecil tarihimi sormaya orda nöbettutan arkadasla az konustuk adama iftira atmıs biri
içeri telefon almak yasakmıs giriste kapattırıp alıyolar adamın biri lapatmamıs tel de calmaya baslamıs no ya basacagna msj ları acmıs tel dokunmatikmiş adamda şikayet etmiş kız arkadasımın tel nosunu almıs diye ama ispat edememiş neyse adam yoklama kaçağı cıkmıs 2 bin tl ceza kesmişler |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Daimi Üye
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Elit Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2007
Üye numarası: #145834 Yer: İstanbul-Kartal
Karma etkisi: 33061
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3304941
|
Neden muayeninizi zamanında yaptırmıyorsunuz gerçekten merak ediyorum
. Ben her sene düzenli olarak şubeye gidip askerlik durumumu öğreniyorum. Mesela Ağustos'ta benim tecilim bitecek, gidip tekrar öğrenci belgemi alıp tecil edeceğim. En azından böyle durumlarla karşılaşmayacağım . |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 6506929
|
Alıntı:
ama kilit falan yoktu gidin yoklamamı tecilm neyse yaptırın başınıza sorun etmeyin benim de aralık 2011 de doluyo ![]() |
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Daimi Üye
|
Alıntı:
Lisans öğrenimine hazırlık belgemle gittim, tecil belgesi doldurttular bana . tamam senin işin dediler. Meğer şans eseri öğrendimki , yoklama kaçağıymışım. Hazırlık sınıfı için olmuyomuş yapılan işlem. Sonrası böyle işte mahkemeye kadar çıktık. Dağdan terörist otobüsle şehre girer mahkeme ayağına gider, biz burda mahkemelik oluruz. Neyse konu dışına çıkmıyım Benim konu açmamdaki sebep, bu para cezası hakkında bilgisi olan varmı. nolur ,ne biter |
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Forum Ustası
|
Bende aynı 2yıllıktan mezun oldum açıktan devam ediyorum hazırlık sınıfında saymıyolar okulun belgesini ben mecburen kendi hakkımı kullanıp oldum
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|