Yönetici Tarafından Yasaklanan SitelerKonunun Tam Olarak Nereye Acılacagını Bilmedigim İicin Buraya Actım. Ben. X Bir Kurulusda Calısıyorum Kullandıgım Pc'de Bazı Kısıtlamalar Yapılmıs. Daha Dogrusu Bazı Degil Her Site Kısıtlanmıs Ve Download Yasak. En
Konu Tecnick tarafından açılmış, 307 kişi tarafından görüntülenip, 3 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Yönetici Tarafından Yasaklanan Siteler konusundaki toplam yorum: 3, okunma sayısı: 307. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2010
Üye numarası: #486067
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Konunun Tam Olarak Nereye Acılacagını Bilmedigim İicin Buraya Actım.
Ben. X Bir Kurulusda Calısıyorum Kullandıgım Pc'de Bazı Kısıtlamalar Yapılmıs. Daha Dogrusu Bazı Degil Her Site Kısıtlanmıs Ve Download Yasak. En Azından Bir Youtube'ye Girmeyi Nasıl Basarabilirim. Dowload Acık Olsa Bazı Prog. Var Onları İndiririm. :S Ufak Dahi Olsa. Yardım Ederseniz Sevinirim. BABA AKÜ GİTMİŞ.KAPUTUDA ACMISLAR KAPUTU ACIYON AKÜYÜ NEDEN CALIYON AKÜYÜ CALIYON NEDEN KAPUTU ACIK BIRAKIYON OLAYI VAR BİRAZ :s Siteleri engelliyon neden dowload acık bırakmıyon download engelliyon siteleri neden acık bırakmıyon :S Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=491379 Yardımlarınız İcin Şimdiden Sagolun. Not NS Değişmiyor. Ve Calıstır Komutu Kapatılmış.Düzenleyen Tecnick : 12-07-2011 at 05:47. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2010
Üye numarası: #446628 Yer: mardin / nusaybin
Karma etkisi: 223
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 22007
|
C:\WINDOWS\system32\drivers\etc/ klasöründe hosts dosyas onu birlikte aç>not defteri< ile aç de var görremiyorsan gizli dosyaları görünür hale getir o dosyada engellenen siteler var ilk satır hariç hepsini sil pc ye reset çek ve siteler açılmış olur
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Aug 2011
Üye numarası: #554899 Yer: İstanbul
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
ben bunu kendi masaüstü bilgisayarıma yapmak isteom fakat olurmu bilmiyorm yardımcı olursanız sevinirim
|
|
|
|
|
|
#4 | ||
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #16139 Yer: Side
Karma etkisi: 854
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 84610
|
Alıntı:
Bunun için yapman gereken c:\windows\system32\drivers\etc\hosts dosyasını aç diyeceksiniz vemetin belgesini seçeçeceksiniz. açılan metin belgesinin en altında bulunan Alıntı:
127.0.0.1 site adresi şeklinde engellemek istediğiniz siteleri yazabilirsiniz örnek: ................ ................ ................ 127.0.0.1 localhost 127.0.0.1 denemeadres.com 127.0.0.1 www.denemeadres.com 127.0.0.1 denemeicin.com 127.0.0.1 www.denemeicin.com bu şekilde dilediğin kadar ekleyebilirsin. ve en sonunda kaydet diyerek çıkın ve iexplorer i yeniden başlatın veya bilgisayarı yeniden başlatın. Not: Eğer Hosts dosyası kaydet dediğinizde hata veriyor ve kaydetmiyorsa farklı bir yer seçin diyorsa aşağıdaki adımları izleyiniz. Başlat\Çalıştır a CMD yazınız Komut Satırı açılacaktır. buraya aşağıdaki komutu olduğu gibi yazınız. attrib -s -h -r C:\windows\system32\drivers\etc\hosts bunu yazdıktan sonra hosts dosyası ürende değişiklikler yapabilirsiniz. |
||
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Hazır siteler aslında hiç de hazır değilmiş! | Makaveli | Donanım Haberleri | 1 | 12-04-2010 21:16 |
| Türkçemiz yok olmak üzere isyanı | ESTERGON | Genel | 7 | 21-03-2007 21:31 |
| CIA Tarafından Hazırlanan Harita | ifyouwant | Genel | 11 | 19-06-2005 16:08 |
| Lider ve Yönetici :) | Casper`s Wife | Geyik | 0 | 19-05-2005 00:38 |
|
|