you tube baskını!Arkadaşlar ..... pkk'nın köpekleri you tubeda atağa geçmiş 1 gün içinde 10'larca video gönderiyorlar ve propoganda yapıyorlar.biz bunlara derslerini verebilecek güçteyiz.herkes video hazırlasın daha sonra o videoları forumda paylaşalım.daha sonra
Konu ugurr_xy tarafından açılmış, 928 kişi tarafından görüntülenip, 15 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
you tube baskını! konusundaki toplam yorum: 15, okunma sayısı: 928. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2006
Üye numarası: #84403
Karma etkisi: 528
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 52142
|
Arkadaşlar ..... pkk'nın köpekleri you tubeda atağa geçmiş 1 gün içinde 10'larca video gönderiyorlar ve propoganda yapıyorlar.biz bunlara derslerini verebilecek güçteyiz.herkes video hazırlasın daha sonra o videoları forumda paylaşalım.daha sonra youtubeu video yağmuruna tutalım.bizim kim olduğumuzu anlasınlar. birde fransanın cezayir soykırımını youtubea taşımayı düşünüyorum.ilgilenen arkadaşlar??
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2005
Üye numarası: #39488 Yer: kripton
Karma etkisi: 42827
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4280084
|
keşke elimizde ermeni'lerin turkiye'de yaptıkları katliamların da videoları olsa da paylaşabilsek..
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Oct 2006
Üye numarası: #92780
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 98
|
ne gibi video lar yapıyolarmıs
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Kalfası
|
link verip sinir bozmak istemiyorum ama iğrenç videoları var.youtubeda ararsan çok kolay bulursun çünkü sayıları çok fazla.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2004
Üye numarası: #206 Yer: :P
Karma etkisi: 51
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4257
|
Bu videolar paylaşılmadıkça zaten çoğalmaz ne diye bunu burda söyleyip adamların reklamını yapmış olalım? Gereksiz.. Bırakın takılsınlar kendi çaplarında..
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2005
Üye numarası: #39189 Yer: www.wardom.org/pcmavi
Karma etkisi: 550
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 54221
|
search yapmayın izlemeyin arkadaşlar Genius Haklı ama video yağmuruna tutalım tabiki ne kadar çok videomuz olursa okadar iyi olur ...bende var bir kaç tane var linkleri veririm
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2006
Üye numarası: #62643 Yer: Okmeydani
Karma etkisi: 2569
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 255863
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2006
Üye numarası: #55471
Karma etkisi: 20514
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2049777
|
zaten amaçlarıda reklam yapmak değilmi ..tepki çektikçe reklamları artıyor bu heriflerin ..panik yok sakin
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2006
Üye numarası: #59840
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 980
|
reklamlarını yapıyorsun aslında ama iyi haber verdin sağol bu şerefsizlerin bunlarında diğer tüm milliyetçilerinde a.eşşekler
... |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Elit Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #47520 Yer: denizde
Karma etkisi: 61554
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 6152345
|
boşverin girmeyin tıklamıyın bu gavatların girdikleri yer kuru bu vatan hainlerini youtubede kuru gider
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2006
Üye numarası: #55405 Yer: Nereye! Hadi Beni Heyecanlandır Yüzüm Gülmüyor Çoktandır |.ıılllılılıllllılı.|
Karma etkisi: 625
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 61607
|
evet kalıst sana katılıyorum yeter ezıldıgımız yaa kım dur dıyecek bunlara yaa devletımız bıran once gereken adımı atmalı aslında basa bır askerıyedenn gecsın bak herkes nasıl kıcının ustune oturuyor ben bunu bulabıldım buda ermenı soykırımı bakın ne yapmıs serefsızler saygıalrımla
tıkla ![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Forum Kalfası
|
arkadaşlar youtubela ilgili bi sorunumuz var Atatürk'le ilgili bi sunumum war youtubeda ama bazı şerefsziler Türklere ve Atatürk'e küfür ediyor.lütfen rica ediyorum bu videolara yorum yazın.meydanı bu şerefsizlere bırakmayalım.benim videom http://www.youtube.com/watch?v=I3-Ze7pMV4A
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #20790 Yer: LostDoomSDay
Karma etkisi: 22657
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2264660
|
bizde hemen youtubeyi video yağmuru tutmaya baslasak iyi olur!
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Oct 2006
Üye numarası: #96565 Yer: istanbul
![]() Karma: 10
|
Evet arkadaşlar adamlar propoganda atağı içerisindeler.Bizim'de Türk Gençleri olarak Türkiye menfaatine videolar hazırlamamız gerekli.
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #17647
![]() ![]() Karma: -178
|
ulan bu itlerin derdi ne ya anlamıyorum arkadaş neyi savunuyor haklı oldukları hiçbirşey yok ken neyi savunıyorlar
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|