youtube ve diğerleri nasıl para kazanıyor?selam arkadaslar...ben sizden bi sorunun cevabını hatta yorumlarını bekliyorum yıllardır merak ettiğim bazı siteler var bunlar özellikle popüler siteler için geçerli yogun bır trafık ve buyuk bır kadro olmasına ragmen
Konu comrade23 tarafından açılmış, 5168 kişi tarafından görüntülenip, 27 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
youtube ve diğerleri nasıl para kazanıyor? konusundaki toplam yorum: 27, okunma sayısı: 5168. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Feb 2006
Üye numarası: #50796
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
selam arkadaslar...ben sizden bi sorunun cevabını hatta yorumlarını bekliyorum yıllardır merak ettiğim bazı siteler var bunlar özellikle popüler siteler için geçerli yogun bır trafık ve buyuk bır kadro olmasına ragmen reklam almıyorlar ama bu kadar masrafı olan bı işte nasıl maddi kazanc saglanıyor...bugune kadar youtube reklam almıodu sımdı yenı almaya baslıcakmıs ve 5 yılda 13 milyar dolar reklam gelırı beklıyolar ama youtube bu zamana kadar nasıl kazanç sagladı.sponsorlar var ise neden karsılık beklemeden maddı yardımda bulunuyor.bılgılerınızı beklıyorum
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #975 Yer: Melbourne
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 8202997
|
Bilgim fazla yok ama bunlarda google gibi sanırım şirket olup büyük şirketlere kar marjı ile satılıyor yada ortak olunuyor o zamanda para otomatik olarak geliyor zaten
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Feb 2006
Üye numarası: #50796
|
aslında merak ettıgım google kadar buyuk olmadan ama cokta kucuk olmadan olanlar google ortak olunan degıl satın alan artık
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2007
Üye numarası: #126506 Yer: istanbul
Karma etkisi: 3596
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 359046
|
benim bildiğim googlede arattığın herşeyi sen yüklüyosun ve para veriyosun youtubeyi bende tam bilmiyorum ama her tıklamaya para kazanılan yerler var oda onun gibi sanırım
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #18198 Yer: siz yurtsuz ucra köşe
Karma etkisi: 214
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 20307
|
Bir yerlere gelene kadar kendileri karşılıyor sonra youtube gibi populer olunca paranın afedersin *.q yorlar
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2006
Üye numarası: #81489
Karma etkisi: 150
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 14482
|
youtube üzerinde de reklamlar var ve dünyanın en çok ziyaret edilen 4. sitesi
![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2006
Üye numarası: #95822 Yer: 1453fatih1453
Karma etkisi: 6643
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 663321
|
google uzerinden tıklama ile para kazanıyor
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Sep 2006
Üye numarası: #89620
|
para kazanıyorlar tıklamayla
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Nov 2007
Üye numarası: #158075
|
YouTube zaten Google aldi.Sahipleri bundan milyon dolarlar kazandi.Google bizlerden Adwords e benzer reklamlar aliyor ve tabiki bilmedigimiz sektorleride var.Buralardan cok buyuk para kazaniyorlar.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Dec 2007
Üye numarası: #166473
|
arte 4000 web cam ım var ama kurulum cd yok nasıl kuracam şimdiden teşekkürler
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2006
Üye numarası: #100095 Yer: istanbul denizli belki yurtdışı
Karma etkisi: 19
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1384
|
google tıklama ile yutub ise her sayfaya koyduğu küçük reklamlar ile kazanıyormuş bende böyle okumuştum bir yerde.
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2005
Üye numarası: #31099 Yer: İzmir
Karma etkisi: 723
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 71508
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Elit Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2007
Üye numarası: #145834 Yer: İstanbul-Kartal
Karma etkisi: 33061
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3304941
|
Televizyon kanallarıda merak etmedinmi nasıl para kazanıyorlar diye.Reklamlardan kazanılıyor.Siterlerde reklamlardan kazanıyolar.Ama sen girdikce o sitelere onlar para kazanıyor tabi.Cokmu kazanıyorlar tabikide hayır ama bu siteye 24 saat içinde sayısının werilmecegi kadar cok tıklanınca artık gerisini siz dusunun artık...
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2007
Üye numarası: #163743 Yer: bURSA
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 72509
|
konuya deneyimli birinin el atmasi lazım ole biride yok sanırım yada ilgilenen yok bende merak ediyorum acıkcası
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Nov 2007
Üye numarası: #162419
|
Google adwords, adsense sayesinde para kazanıyor (bknz: http://www.google.com/intl/tr/ads/ )
Adwords Uzunca makale yazacak zamanım malesef yok webmaster'lar sitelerine hit gelmesi için google'da 1. sayfada çıkmak için para veriyorlar kimi zaman tüm sitelerin üstünde arka planı sarı renkli olarak sponsor bağlantı yazıyor kimi zaman sağ tarafta sponsor bağlantı yazıyor ve tabiki google'ın para yollarından birisi bu demo için ( http://www.google.com/search?q=host&...ient=firefox-a ) Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=157245 Adsense Google sitenize bir kod verir ve tıklama başına ödeme yapar bu sistemine adsense diyor ama dikkat edilmesi gereken google reklam vermiyor yine webmaster'lar reklam veriyor örneğin: şu kadar tıklama 1.000 YTL vermek istiyorum ve google'da eyvallah diyor bu paranın belirli bir miktarı tabiki Google'a gidiyor geri kalanları ise sitesine kod koyan webmaster'lara Dikkat ettiyseniz bu adsense dediğimiz reklamlar youtube'dada var... Herhangi bir hatam olduysa affola... |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|