Youtube yine çizmeyi aştıMuhim gördüm ve sizlerin de desteğini rica ediyorum. Vakti evvel youtube'a mahkeme kararı ile girişin engellenmesine sebep olan çirkinlikler serisi olan olay devam etmekteymiş. Engellemek icin yapılmasi gerekenleri aşağıda detaylı
Konu ayzit tarafından açılmış, 861 kişi tarafından görüntülenip, 7 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2005
Üye numarası: #29839
Karma etkisi: 30
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2308
|
Muhim gördüm ve sizlerin de desteğini rica ediyorum. Vakti evvel youtube'a mahkeme kararı ile girişin engellenmesine sebep olan çirkinlikler serisi olan olay devam etmekteymiş. Engellemek icin yapılmasi gerekenleri aşağıda detaylı aciklamışlar.
Aşağıdaki metni olduğu gibi kopyalayıp, copyright@youtube.com e-mail adresine olduğu gibi göndermeniz, videoların kaldırılması için yeterli olacaktır. Ancak unutmayınız! Ne kadar çok kişi mail gönderirse o kadar etkili olur ve o kadar çabuk videolar kaldırılır. Göndereceğiniz Metin; English; > Hello Youtube!Through the links given below The Great Founder the Pepublic of Turkey -Mustafa Kemal Ataturk, The Republic Turkey and Turkish people are plainly comtempled by means of videos. The brusque attitude against our Great Leader - Mustafa Kemal Ataturk cannot be tolerated by Turkish Notion. I strictly condemn this irrespectable attitude against Mustafa Kemal Ataturk, The Republic of Turkey and Turkish Nation. I request these videos be abolished as soon as possible. Please show the claimed sensitivity. Best regards... Turkish; Merhaba Youtube!Ekte verilen adreslerde, Videolar ile Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye Cumhuriyet'i ve Türk Ulus'u alenen aşağılanmaktadır. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ümüze yapılan bu saygısızlığa Türk Ulusu tahammül edememektedir. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e, Türkiye Cumhuriyet'ine, Türk Ulus'una yapılan bu saygısızlığı, rezaleti kınıyorum. Yetkililerin bir an önce ilgili videoları yayından kaldırmalarını rica ediyorum. Lütfen gerekli hassasiyeti gösteriniz. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=161657 Saygılarımla... işte izlerken onlarla aynı canlı türünden olduğumuz için derin bir utanç içerisine girmekten kendimizi alamayacağımız videolar... http://www.youtube.com/watch?v=scLPT_5c8Y0 devamını zaten orda göreceksiniz ![]() Şerefsizin Nicki:bourjhamoud Alıntıdır Yukardakilerine ilave olarak şunu söylemek isterim durumu üst düzeydeki yetkilere bildirerek youtubeye yasak koymasını istemeliyiz Düzenleyen ayzit : 15-09-2007 at 00:28. |
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2006
Üye numarası: #69071 Yer: ZBFL
Karma etkisi: 132
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 12485
|
mübarek ramazanda töbe töbe... elbette Mustafa Kemal gibi bir liderin seveni kadar sevmeyinide olucak ama yurtta barış dünyada barış diyen bir lider niye bu kadar rahatsız ediyor onları
![]() hemen gönderiyorum.... |
|
|
|
|
#3 |
|
Donanım Editoru
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #920 Yer: İstanbul \ Kadiköy
Karma etkisi: 42425
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4240324
|
Gönderiyorum Şimdi!.
Haber Verdiğin İçin Sağol!. |
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2005
Üye numarası: #37501 Yer: 'mi Lan Velet 8 Senemle Ben Dalaştım Kimsecikler Yoktu Ortada...
Karma etkisi: 611
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 60181
|
ramazan ramazan günaha girmek istemiyorum bizi birbirimize böyle düşürüyolar işte lanet olsun
|
|
|
|
|
#5 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2006
Üye numarası: #78464
Karma etkisi: 29
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2332
|
yolladim saolasin kardesim
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #24961 Yer: 06-03
Karma etkisi: 6698
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 669067
|
Hiç değilse siyaset ile ilgili olan videolara biraz baksalar ne olur sanki!
|
|
|
|
|
#7 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2007
Üye numarası: #144985 Yer: Bağdat
Karma etkisi: 6
![]() ![]() Karma: 123
|
Video kaldırılmış tebrikler arkadaşlar.
|
|
|
|
|
#8 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #47801 Yer: im KALBİN
Karma etkisi: 44090
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4407476
|
Konu amacına ulaştığı için kilitlenmiştir.
Bu tür konular için bakınız: http://www.wardom.org/b3yaz-5apka-yo...h-t163175.html |
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|