Zamunda Üyeliğim var ama siteye ulaşamıyorum...Zamunda'dan üyelik almıştım mayıs ayı gibi...Bir iki bişiler indirdim felan derken bi 2-3 ay girmedim... Şimdi girmeye çalışıyorum ama nafile...Ne denediysem denedim ama olmuyor siteye ulaşamıyorum... Yok yok yok...Giremiyorum bir
Konu araknafobiatr tarafından açılmış, 215 kişi tarafından görüntülenip, 1 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2008
Üye numarası: #252756
Karma etkisi: 299
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 29562
|
Zamunda'dan üyelik almıştım mayıs ayı gibi...Bir iki bişiler indirdim felan derken bi 2-3 ay girmedim...
Şimdi girmeye çalışıyorum ama nafile...Ne denediysem denedim ama olmuyor siteye ulaşamıyorum... Yok yok yok...Giremiyorum bir türlü...Siteye girebilen var mı? Umarım reklam olmaz divxplanet'e de giremiyorum... Google dns kullanıyorum...Bir sürü dns denedim olmadı...Proxy değiştirme siteleri denedim normal proxy değiştirdim olmadı...Ne yapacam bilemiyorum... Yabancı bir iki yabancı film sitem vardı onlarada giremiyorum...Ne oldu anlamıyorum... ![]() |
|
|
|
|
#2 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #74599 Yer: Wa®dom
Karma etkisi: 195575
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 19554243
|
Konuyu bir bölüme açmışsın ikinci bir bölüme açmana gerek yok
![]() |
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|