Zapsu-pkk-bimTürkiye Cumhuriyeti Başbakanı'nın Danışmanı ve BİM marketlerinin sahibi : Cüneyt Zapsu, hem Kürt Teali Cemiyeti'nin Kurucu üyesidir hemde Kürt Hevi Cemiyeti'nin Kurucusu 'Kürdistan'da Kürtten başka hiçbir millet yoktur' diyen Abdurrahim
Konu ugurr_xy tarafından açılmış, 735 kişi tarafından görüntülenip, 12 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Zapsu-pkk-bim konusundaki toplam yorum: 12, okunma sayısı: 735. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2006
Üye numarası: #84403
Karma etkisi: 528
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 52142
|
Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı'nın Danışmanı ve BİM
marketlerinin sahibi : Cüneyt Zapsu, hem Kürt Teali Cemiyeti'nin Kurucu üyesidir hemde Kürt Hevi Cemiyeti'nin Kurucusu 'Kürdistan'da Kürtten başka hiçbir millet yoktur' diyen Abdurrahim ZAPSU'nun torunudur. Alman vatandaşı olduğu için milletvekilli adayı olmadığı belirtilen Cüneyt ZAPSU AKP'nin kurucu üyesi "Türkiye yalnızca Türklerin değildir, Bu düzenin koruyucusu olmamız mümkün değil... " "Ata'ya saygı duruşunda sap gibi ayakta durmaya gerek yok..." "Bu hukuku hazırlayanlar bu düzenin kaldırılmasının maşası olacak..." diyen Tayyip'in danışmanıdır. Yaşadığı sürede Türklere her fırsatta kin kusan babaannesi Hidayet Zapsu, Kürt isyanlarının baş aktörü olan Bedirhan aşiretine mensuptu. BİM'in de sahibi olan Cüneyt ZAPSU' nun halası PKK'nın ve Apo'nun akıl hocası Musa ANTER'in karısıdır. ZAPSU'nun şirketlerinde,Kürt Teali Cemiyeti'nin başkan ve mensuplarının torunları yönetici olarak görev yapıyorlar. "Şeyh Sait'in öcünü alıyorum, aldım... " Şeyh Sait ve taraftarları gerçek şehittirler' diyen, Şeyh Sait'in dava arkadaşı Abdurrahman ZAPSU'nun torunu Cüneyt ZAPSU icraatlarıyla da görülüyor ki, dedesinin kin Ve intikam duygularını başarıyla devam ettiriyor. AKP Genel Başkan Yarımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat ise Şeyh Sait'in torunudur. BİM'den alınan her ürün hainlerin gücüne güç katmaktadır. BİM Marketlerinden alışveriş yapmayınız; yapanları uyarınız ! Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=112297 BİM'E ÖDEDİĞİMİZ HER LİRA PKK'YA GİDECEĞİNDEN , BİZLERE ŞEHİT VE GAZİ OLARAK GERİ DÖNECEKTİR. Alıntıdır... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2005
Üye numarası: #42181 Yer: Ankara
Karma etkisi: 290
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 28211
|
bende komplo teorilerinde bu konu ile alakalı ibşeler yazmıştım ama bizim insanımız işine gelmeyen bir olay olunca hemen karalıyorlar seni....(ne demek istediğimi anlayan anladı..)
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2006
Üye numarası: #84403
Karma etkisi: 528
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 52142
|
bende biyerde okudum bunu..kişisel bi düşmanlığımda yok zaten zapsuya..ama bu kadar akrabalık,bağlantı tesadüf olamaz bence
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2006
Üye numarası: #95842 Yer: A T A T Ü R K İ Y E
Karma etkisi: 4618
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 460964
|
ellerin e kollarına sağlık
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #74758 Yer: ĨżмĨя/KsK
Karma etkisi: 1456
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 144796
|
bencede rastlantı değildir..ayrıca o bim kadar dandik bi yerde görmedim ne kadar dandik şeyler satılıyo orda ne olduğu belli değil..ucuz diyip ne olduğu belli olmayan şeyleri satıyolar millete....
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2006
Üye numarası: #63630
Karma etkisi: 1791
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 178106
|
kimin ne olduğunu anlamak için mahkeme kararı gerekmez,
herkes kimin ne olduğunu biliyor tek sorun yapılması gerekenlerde ![]() |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2006
Üye numarası: #101602
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 33363
|
Alıntı:
sayfanın solundaki haberler bölümünden kopyaladım. |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #17494 Yer: İstanbull
Karma etkisi: 585
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 57641
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Banned
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2005
Üye numarası: #42181 Yer: Ankara
Karma etkisi: 290
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 28211
|
hajı her denilene inanırsakk...
Belki resmi olarak bağlı deil ama başka türlü aktif o adam orada ![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Banned
|
tabi o da mümkün! ben zaten adamlar ne diyor bu konuda onu dile getirdim savunma veya açıklık getirme olayı yok.
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2005
Üye numarası: #39488 Yer: kripton
Karma etkisi: 42827
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4280084
|
Alıntı:
Fındık İhracatçıları Birliği Başkanı Lokman Kondakçı, cüneyd zapsu için, ("Başbakan Erdoğan'ın danışmanı, uzun yıllar en büyük fındık ithalatçı ve sanayicisi Avrupalılar ile ortaklıklar yaptı. Onların mamullerinin ülkemizdeki temsilcisi oldu. Dolayısıyla onların menfaatlerini korumayı ilke edindi. Böylelikle Türkiye'de, Türk üreticiden ve devletinden kendi ifadesi ile 'hapse düşen dedesinin ve sürgüne giden babasının rövanşını almakta’" değerlendirmesinde bulundu." fındık üreticileri, Zapsu'nun, konumu itibarıyla bir Türk fındık ihracatçısı olmayıp yılda 70 bin ton alım yapan yabancı ithalatçı firmaların temsilcisi olduğunu, dolayısıyla fiyatların düşürülmesinin onun temsil ettiği yabancı grupların çıkarına olduğunu, Başbakan'ı yanılttığını söylüyorlar. Cüneyd Zapsu, uluslararası platformda faaliyet gösteren bir işadamı, bir profesyonel. "Ulusal" kavramını yıllar önce ardında bırakmış. Şimdi de Türkiye'deki Amerikan, Alman, İsrail, Finlandiya büyükelçileriyle görüşmeler yapıyor. Kendi adına mı. Başbakan'ın adına mı, AKP'nin mi, yoksa AKP hükümetinin mi adına konuşuyor? Bilinmiyor, Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı, yani devlet adına konuşmadığı kesin! Ne konuşuyor? Fındık fiyatlarını mı, Yasin el Kadı'yı mı, yoksa Kandil Dağı'nı mı? Bunu da bilmiyoruz. Eğer söylendiği gibi diplomatik bir misyon üstlendiyse, ulusal politikalarımız bir fındık tüccarının becerisine kaldıysa yani, işimiz zaten bitmiş bizim. |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Oct 2006
Üye numarası: #94260
![]() Karma: 10
|
Vatan Gazetesi Yazarı Mustafa Mutlu (16.09.2006) yazısında;
"Kurucuları arasında Başbakan’ın danışmanlarından Cüneyd Zapsu’nun da bulunduğu BİM. Bugün BİM’in hisselerinin yüzde 47,16’sı halka açık. Diğer büyük hissedarlar ise yüzde 21,99 ile Mustafa L. Topbaş, yüzde 19,57 ile Abdurrahman Khereji, yüzde 4,50 ile A. Afif Topbaş, yüzde 4,15 ile Zuhair Fayez ve yüzde 2,63 ile de İ. Halit Çizmeci. Tam 8 bin 332 çalışanı bulunan bu süpermarket zincirinde normalde “öğle tatili” uygulaması yok. Cuma günleri ise namaz saatine kısa bir süre kala 1.381 mağazada birden “Sayın müşterilerimiz. Cuma namazı nedeniyle mağazamız tatile girecektir. Lütfen kasalara yöneliniz” anonsu yapılıyor ve kapılar kapatılıyor. Bu uygulamayı dün BİM Operasyon Komitesi Üyesi Galip Aykaç’la konuştum. Yaptıklarında bir tuhaflık olmadığını belirterek, aynen şunları söyledi: “Biz sadece bu dünyayı değil, öbür dünyayı da düşünüyoruz. Eğer çalışanlarımız öbür dünyada hesap verirken, ‘Biz aslında cuma namazına gitmek istiyorduk da mağazamızın yöneticileri izin vermiyordu’ derse, bunun vebalini alamayız.” Tam bu noktada Galip Bey’e; “Bu durumda cuma namazı izni vermeyen tüm kamu ve özel kurum yöneticileri vebal mi almış oluyorlar?” diye bir başka soru daha sordum. Aldığım yanıt, “Elbette. Hepsi vebal alıyorlar” oldu. Haydi özel sektörü anladık; ama kamu sektörü adına “vebal” Sayın Başbakan’da... Çünkü “yürütme”nin başında o var. Demek ki o da yakın bir gelecekte, “Ben de bu vebali almak istemiyorum. Kamu daireleri cuma günleri namaz saatinde kapalı olacak” gerekçesiyle karşımıza çıkabilir. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=112297 Ortaklarına bakınca önceleri inanmadığım ama araştırınca ortaya çıkan gerçeği gösterdi bana artık gitmem herhalde bim e |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|